Araba tutması

Sen yine cesaret edip gezilere katılmışsın Ben bu sorun yüzünden gezilere bile katılmıyorum.
Hangi polikliniğe gitmiştin acaba

Benzin içmek derken? Onun harici bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Araba yolculuğuna çıkmadan önce bir şey yiyip içmeyin. Camdan dışarı bakmayın başınız aşağıda kalsın. Mümkünse gözünüzü kapatıp arkanıza yaslanıp müzik dinleyin, orada olmadığınızı hayal edin.

Bende de çok oluyor(du). Hap içiyorum uzun yola çıkacağım zaman. Genel olarak telefona bakacaksam bu ya satranç oynamak için ya da kitap okumak için bakıyorum ki bunun dışındaki tüm telefon aktivitelerimde midem bulanıyor. İleri doğru bakın, eğer toplu taşımadaysanız ayakta durmak faydalı olabilir.

Ufuk çizgisini görün. Arka koltukta eğer ufuk çizgisine bakmaz iseniz, kulağınız hareket ettiğinizi raporlar ama göz ise sabit olduğunuzu raporlar. Bu uyuşmazlık bazı etkilere sebep olabiliyor.

Benzin değil mazot daha iyi gelir Allah'ım ya, üstüne bir de çakmak bas boğzaından daha çok temizlenir karbüratörler

İlacı var arabaya binmeden 5 dk önce metpamid içiyorsun mümkünse hafif açken içilmesi lazım.
Arabanın en gerisine değil ön koltuğu tercih edin. Camdan dışarı uzak bölgelere bakmayı deneyin.

Yaş küçük büyük ihtimal. İlerleyen yaşlarda düzelecektir. Yine de şüphen varsa bir KBB doktoruna bir de nöroloğa gözükebilirsin.

Miden bulanıyor ise 2-3 tane kurufasulye pişmemiş at ağzına su ile yut. Cidden işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…