doguturkogluu
Hectopat
Volkswagen Golf 5 1.6 TDI 2011 Model
Güvenlik açısından üzebilecek bir araç. Ama dediğiniz gibi zevk işi bu. Merak ettiğim bir konu da yokuşlardaki performansı nasıl?
Açıkçası 950 kilo civarındaki araç kategorisi için 3/5* fena sayılmaz ama dediğiniz gibi hafif olduğu için kazalarda fırlama riski daha yüksek sanırım. Eğer yüksek hızlarda takla atarsam çok şansım olacağını sanmıyorum
Açıkçası genel bir kanı olarak bunu soruyor arkadaşlarım. Fakat aracın gövdesi ciddi anlamda hafif ve genelde tek kişi olduğum için rampalarda da çevik hissediyorum. Ayrıca çok teknik bilgiye sahip olan birisi değilim. 2 veya 3 silindirli araçlarda sanırım kalkışlarda özellikle zorlanma hissiyatı ve dengesizlik hissediliyor diyorlardı bana ama hybrid olduğu için genellikle kalkışlarda belirli bir mesafeye kadar elektrik motoru devrede oluyor ve çok sakin ve güçlü hissettiriyor.
İlginç tarafı ise, eskiden dizel araçlar ağırlıkta sürüyordum. Dizelin o tır tır tır sesinden sonra bazen kalkışlarda acaba araba stop mu etti diyorumbelli bir mesafe sonra benzine geçince bildiriyor ekran panelinde.
Özetle şehir içi kullanımda ekonomik ve pratik olduğunu düşünüyorum. Ama aileye kesinlikle gitmez, ara ara yük veya kutu taşımak isteyenlere pek gitmez, çok atik araç isteyenler ise buna hanım aracı derler![]()
![]()
Bu renkte 1999 model 1.4 klimasız(benzin) pailo 77 HP civarı boş paket.
Sizde ne var?
@Elan Morin Tedronai @HaWlI KuLlANIcI
Leon FR 2014 1.4 TSI 140 HP HYBRID TURBO 32K km![]()
Bu renkte 1999 model 1.4 klimasız(benzin) pailo 77 HP civarı boş paket.
Sizde ne var?
@Elan Morin Tedronai @HaWlI KuLlANIcI
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.