Arabaya 20 milyon verilir mi?

Hocam faiz nasıl bir seçenek peki.

Ne önerirsiniz hocam.
20 milyona arabaya verebilecek adamın 20 milyona faize yatıracak kadar derdi olacağını düşünmüyüorum 20 milyona arabaya verecek olan adamın en az 300-400 milyonda faizde vardır yani alır arabayı kullanır satar sattıgı parayı koyar eninde sonunda ama bu para koymaz adama.

Hocam gelir kaynagı lazım değil mi ya.

Faiz, maaşlı geçinen sıradan bir adamın yapacağı ilk iş olur. Mesela ben.

Hangi bankayı önerirsiniz hocam.

Bence verilmez. Gidip 500 bin TL'lik araba kullanılsın demiyorum ama 20 milyon da gereksiz.

Tatmin edecek seviyede gider 3-5 milyona araba alırsın tamam. Hadi iyi bir suv olsun 10 milyon. 10 milyona kadar olan arabalarda olan özellikle 20'de olan özellikler ne olacak? Aldıktan sonra gün boyu o özelliği mi kullanacaksın? Hayır. O zaman gereksiz.

Oda mantıklı hocam.

Hocam gelir kaynagı lazım değil mi ya.

Hangi bankayı önerirsiniz hocam.
Tamam da güzel kardeşim tüm varlığı 20 milyon TL olan adam niye alsın zaten ben diyorum ki 20 milyonluk arabayı düşünmeden alabilecek adamın mal varlığı minimum 300 milyon tl ve bu parayı faize yatırıp yatırmamayı düşünmez bile. Eğer 20 milyon TL'n varsa yatırım danışmanlarına başvuracaksın güvenilir para yönetmeye bakacaksın. Birkaç'ını faize birkaçını kripto para birimine birkaçını da yurt dışında işyeri mi açıyorsun ne yapıyorsan yaparsın. Bunun gibi.

Kaldıki Türkiyede artık bu tür araçlara bu paralar verilmez. Yurt dışında babası 300 bin dolar olan araç burda 25-30 milyon TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…