Arabaya 20 milyon verilir mi?

Eğer 100-300(daha fazlası) milyonunuz varsa 20 milyona istediğin bir şey varsa dünyanın en saçma şeyi varsa bile zevk için harcanır ama tüm paranız 20 milyonsa arabaya vermek biraz absürt olur ev ya da bir şeylere yatırım yapmak daha mantıklı.
 
Tüm paran 20 milyonsa verilmez. Şirketin falan varsa, maaşla geçim derdin yoksa ve arabaya 20 milyon verdikten sonra elinde yine milyonlar kalıyorsa verilir. Miras vs. veya ev satışından kalan bir paraysa, borsa, faiz, ev almak gibi farklı yatırım araçlarına dağıtılıp pasif gelir elde edilir. TR şartlarında mantıklı olan bu. Bir de o link attığınız araba da alınmaz ayrıca. Son model Mercedes'ler varken 10 yıllık arabaya o para verilmez. Maddi olarak 2. dediğim kapsama giriyorsanız, 5 milyona falan bir araba alınır, kalanıyla yatırım yapılır. Ben böyle yapardım yani.
 
Son düzenleme:
Eğer ki mal varlığım 200 milyon TL ediyorsa evet veririm yoksa cebimde 30 milyon varsa gidip arabaya 20 milyon TL para bağlamam.

Her zaman araba için 10/1 paramı ev için 10/5 paramı ayırırım böyle devam ettim asla son parama kadar bir şeye para bağlamam.
Milyarder olmadığım müddetçe almam ben sahsen
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı