Arabaya cam tavan yapma

Cemil Kahraman

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm ben yakın zamanlarda 2005 model Full orijinal laguna 2 aldım aracımı biraz doldurmak istiyorum. Aracıma cam tavan yapacağım.
1- Ruhsata veya herhangi bir yere işlemem gerekiyor mu?
2- Panoramik açılır cam tavan masrafı tahmini ne kadar tutar?

Bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar selamünaleyküm ben yakın zamanlarda 2005 model Full orijinal laguna 2 aldım aracımı biraz doldurmak istiyorum. Aracıma cam tavan yapacağım.
1- ruhsata veya herhangi bir yere işlemem gerekiyor mu?
2- panoramik açılır cam tavan masrafı tahmini ne kadar tutar?

Bilgi verirseniz sevinirim.

1.ruhsata işletmeniz gerekiyor.
2.panaromik cam tavan muhtemelen araç bedeli kadar masraf çıkarır size :)

Üstadım şöyle açıklayım sana. O arabaya masraf yap ama motoruna ve aksamına masraf yap. Görünümünde keskin değişikliklere gitme bence. Çünkü 2023'e giriyoruz ve 18 yaşındaki bir araca cam tavan var diye kimse kafadan 50k fazla vermeyecek. Nostaljik araba olsa belki anlam veririm ama senin potansiyel müşterin aileler olacak. Hiçbir aile bu masrafa girişmez. Ben paranı daha mantıklı işlere yatırman taraftarıyım.

1.ruhsata işletmeniz gerekiyor.
2.panaromik cam tavan muhtemelen araç bedeli kadar masraf çıkarır size :)

Araba 200.000 TL cam tavan o kadar etmez bence

Üstadım şöyle açıklayım sana. O arabaya masraf yap ama motoruna ve aksamına masraf yap. Görünümünde keskin değişikliklere gitme bence. Çünkü 2023'e giriyoruz ve 18 yaşındaki bir araca cam tavan var diye kimse kafadan 50k fazla vermeyecek. Nostaljik araba olsa belki anlam veririm ama senin potansiyel müşterin aileler olacak. Hiçbir aile bu masrafa girişmez. Ben paranı daha mantıklı işlere yatırman taraftarıyım.

Doğru hocam ama ben arabayı satma niyeti olarak almadım. Yani yapacağım daha değişik özellikler var ondan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı