Arabaya çıkartma yapıştırmak yasak mı?

Yazdırdık diyelim polis bir şey der mi acaba onu merak ediyorum bazı tipler en küçük şeye bile takılıyormuş gerçi polisten polise değir herhalde şans işi.

Evet geçen bizde arabayı kaldırıp Varex var mı diye kontrol ettiler araba dikkat çektiği için.

Yasak. Bir defa ruhsata işletmen lazım. Bu sefer aracın RedBull ile ilişkisi olmadığı için kabul etmeyecekler. Ruhsata işlenmeyecek. Sonra polis çevirdiğinde sök bunu yoksa ceza yazarım diyecek. Sökmezsen 2. sefere trafikten men edecekler.

İşin firma tarafını bilmiyorum. Belki firma avukatları marka değerini düşürmekten şikayetçi olacak çünkü firmaya ait olmayan bir araca, firmadan izinsiz giydirme yapmış bulunuyorsunuz.

Benim kurumlarda tanıdıklarım var bir şey olmaz dersen ayrı konu. Malum çok güzel bir 100 yıl yaşıyormuşuz.

Yasak. Bir defa ruhsata işletmen lazım. Bu sefer aracın Red Bull ile ilişkisi olmadığı için kabul etmeyecekler. Ruhsata işlenmeyecek. Sonra polis çevirdiğinde sök bunu yoksa ceza yazarım diyecek. Sökmezsen 2. sefere trafikten men edecekler.

İşin firma tarafını bilmiyorum. Belki firma avukatları marka değerini düşürmekten şikayetçi olacak çünkü firmaya ait olmayan bir araca, firmadan izinsiz giydirme yapmış bulunuyorsunuz.

Benim kurumlarda tanıdıklarım var bir şey olmaz dersen ayrı konu. Malum çok güzel bir 100 yıl yaşıyormuşuz.

Evet işin bu kısmını düşünmemiştim mantıklı konuşmuşsunuz.

Marka sıkıntı cikarirsa Red Bull yazisini cikarsa yeter.
Evet buda doğru heralde denemeden net bir karara ulaşamayacağız gibi.

Evet geçen bizde arabayı kaldırıp Varex var mı diye kontrol ettiler araba dikkat çektiği için.

Sticker yüzünden mi dikkat çekiyordu?

Evet işin bu kısmını düşünmemiştim mantıklı konuşmuşsunuz.

Evet bu da doğru herhalde denemeden net bir karara ulaşamayacağız gibi.

Sticker yüzünden mi dikkat çekiyordu?

Hayır jantlar ve araba basık biraz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım bu redbuk benim gördüğümde bındandı vallahi şok yakışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım bu redbuk benim gördüğümde bındandı vallahi şok yakışıyor.

Kesinlikle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı