Arabaya hangi amfi alınmalı?

632739

Centipat
Gençler yeni aracımda sanırsam 2 mid 2 bass var. Bass Max değeri (watt) 550, mid Max değeri (watt) 250 olarak gösteriyor. Bunun bir de nominal vs olayı var. Ne yapmalıyım? 3K'lık amfi alacağım da eğer sadece nominal değerler yetiyorsa 2K'lık alırım. Fark ediyor mu bilmem teyp Pioneer, bass Pioneer, mid Grundig.

2 adet amfi almanız lazım. Biri bassları sürecek olan mono amfi diğeri de stereo amfi.
Basslar için FOR-X 1200.1 amfi öneriyorum.
Midler sanırım 150 rms, onlar içinde Mobass 80.4 amfi öneriyorum. Tam beslemez de yine de yeter F/P olarak. Ben Massive 175 rmslik midleri aynı amfi ile sürüyorum mahalleyi inletiyor.
Tek amfi kullanmak için tek bass takmanız lazım. 2 bassı kaldırmaz yanar amfi.

2 adet amfi almanız lazım. Biri bassları sürecek olan mono amfi diğeri de stereo amfi.
Basslar için FOR-X 1200.1 amfi öneriyorum.
Midler sanırım 150 rms, onlar içinde Mobass 80.4 amfi öneriyorum. Tam beslemez de yine de yeter F/P olarak. Ben Massive 175 rmslik midleri aynı amfi ile sürüyorum mahalleyi inletiyor.
Tek amfi kullanmak için tek bass takmanız lazım. 2 bassı kaldırmaz yanar amfi.

Hocam açıkçası ben bass ve midrange nasıl anlaşılır bilmiyorum muhtemelen arka koltuktakiler bass, ön şoför ayak ucundakiler mid olmalı tizleri duyabilmek için. Onu nasıl anlayabilirim? Hepsi bass çıkmasın bir de :)

Hocam açıkçası ben bass ve midrange nasıl anlaşılır bilmiyorum muhtemelen arka koltuktakiler bass, ön şoför ayak ucundakiler mid olmalı tizleri duyabilmek için. Onu nasıl anlayabilirim? Hepsi bass çıkmasın bir de :)

Fotoğraf atarsan yardımcı olurum. Arka bagajda şöyle bir kocaman şey varsa bilki o basstır :D Yoksa o araçta bass yok sadece coaxial hoparlör var.
1719848837667.png

Son düzenleme:
Fotoğraf atarsan yardımcı olurum. Arka bagajda şöyle bir kocaman şey varsa bilki o basstır :D yoksa o araçta bass yok sadece coaxial hoparlör var.
Eki Görüntüle 2238481

Bundan (markası aynı değildir) var hocam. Ben bass arkadan güçlü geliyor diye bass sanıyordum. Biraz sonra detaylı ek koyacağım.

1719858307409.png

Fotoğraf atarsan yardımcı olurum. Arka bagajda şöyle bir kocaman şey varsa bilki o basstır :D yoksa o araçta bass yok sadece coaxial hoparlör var.
Eki Görüntüle 2238481

Hocam bunlar var ön ve arka:

Rms değeri önemli. Kaç rms olduğunu yazın öyle tavsiye verebilirim.

Fotoğraf atarsan yardımcı olurum. Arka bagajda şöyle bir kocaman şey varsa bilki o basstır :D Yoksa o araçta bass yok sadece coaxial hoparlör var.
Eki Görüntüle 2238481
bakabilirmisiniz hocam

Dosya Ekleri

• 1719858248743.png
    1719858248743.png
    456,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 1719858254142.png
    1719858254142.png
    401,7 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Amfiye gerek yok. Bu cihazlar amfisiz rahat çalışır boşa masraf yapmaya gerek yok.
çalışıyo zaten hocam da grundig markalı şuan bağlantısı yok.ve biraz yüksek ses+ bass açınca ses kesiyor çok rahatsız ediyo (kekoyum biraz :D )

arka pandizotta 2 slot boş. 550w olandan 2 tane daha koymak istiyorum. ona göre hesap edersek nekadarlık bir amfi yeter hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı