Arabaya Nitro taktırmak yasal mı?

Hocam nitro derken NOS'tan bahsediyorsunuz sanırım. Aracın kaporta ve motorunda yaptığınız değişiklikler yasal değil diye biliyorum. Ki taktırsanız da araç stok haldeyken kaldıracağını sanmıyorum.
 
Hocam en ufak (güzel gözükmesi için) takılan egzozdan bile vergi + ceza parası alan ülkemiz ona misli ile vergi üstüne ceza kesecektir :D

Hocam merak ettiğim onlarca modifiyeli araç var. Şu anda ülkede 8-9 tanemi ne supra var galiba. Ki bunların hepsi modifiyelidir ceza yemiyor mu bunlar?
 
Stock arabaya Nitro takarsan ilk zorlayışında bir yerden patlak verir şanzıman motor illaki sağlam parçalar ile değiştirilen stage 2 setup falan var ise takarsın polis yakalarsa çok sağlam ceza yersin yasal olarak ruhsata işleyebilirsin belki soruştur ona göre hareket et.
 
Cezadan daha çok Nitro oksitin @Rustin Cohle dediği gibi stok araca zararları belini bükecektir. Eh aracı bunu kaldıracak seviyeye getirene kadar da ruhsata sağlam modifiyeler ekletmen gerekecektir.

Hocam ruhsata eklettiğimiz zaman cezası olmuyor mu vergi olacaktır elbet te ama ceza kesiliyor mu? Bende büyüyünce araba modifiye etmek istiyorumda o yüzden sordum

Tofaşa taktırırsan değil

Tofaş'ın nos kaldırabilceğini sanmıyorum hocam. Benim sistemde Cyberpunk 2077 açmak gibi bir şey olur
 

Geri
Yukarı