Arabayla kaza yaptım

swolxt

Decapat
Olay 1 saat önce yaşandı ekmek almak için markete gittim ekmek aldım eve dönerken bizim orada dik bir yokuş var oradan gideyim dedim neyse aygimi frene attım ama araba yavaşlamadı disklerden metal sesine benzer gıcırdama sesi geldi derken geri kalan kısmı hatırlamıyorum zaten kaldırıma ve öndeki bisiklet demirlerine patlattım Allah'tan fren o kadar tutmus yoksa 2 metre önde ki istinat duvarından arabayla beraber yuvarlanacaktık Allah korudu. Olayın hala etkisindeyim elim ayağım titriyor şu an.
2024020417231288.jpg

Arabada çok bir şey yok sol tamponun altı yamuldu ve sağ tamponun altı çıktı bir de ızgarada kırıklar var. Araba şirket arabası babamla amcam ortak kullanıyor babama anlattım babam çok sıkıntı etmedi ben hallederim yapıştırırım düzeltirim dedi amcama söylemedi. Ama benim içimde sıkıntı var amcam görmeden bunu sanayiye ya da kaskoya versek tampon değişmeden düzelirmi düzeltirler mi? Bir de sigortaya versek ikinci el değeri düşer mi?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Tampondan dolayı kasko deldirmek yanlış olur. Zaten doğru düzgün hasar da yok. Çok ucuza tamir ettirilir kırık bir şey yoksa içeride. Endişe etmelik bir hasar yok burada ufak bir şey.
Tamponun komple değişmesine gerek kalmaz demi hocam ızgarada kırıklar var araç 2017 model caddy

Hasar olarak pek bir hasar yok gibi ama hasardan önce siz mutlaka bir frenciye giderek frenlerinizi gösteriniz. Allah korusun bu uzun yolda 110 120 km/h gibi hızlarda önünüze bir araba atlasa duramayada bilirdiniz.
Şimdi hatırladım hocam bundan iki hafta önce frenden metal sürtme sesleri geliyordu babam balatalar bitmiştir dedi ama sanayiye götürmedik bundan geliyor başıma olaylar

Şimdi hatırladım hocam bundan iki hafta önce frenden metal sürtme sesleri geliyordu babam balatalar bitmiştir dedi ama sanayiye götürmedik bundan geliyor başıma olaylar
Fren işi sıkıntı vallahi. En erken sürede giderek yaptırın. Benimde el freni bir ara tutmuyordu yani tutmuyordu derken aşırı dik bir bayırda durup el freni çekildiği zaman geriye kayma yapıyordu. Hemen o an fark edince doğruca sanayiye gidip bir frenciye yaptırdım ayarlarımı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı