Hocam, bizzat denedik biz. Çıkıyor yerinden. Sizin verdiğiniz örnek ise kapının kilidi tam yerine denk getirmeden çıkmaz diyorsunuz. Ama arabada çıkıyor. Anlıyorum sizi, yardımcı olmak istiyorsunuz. Uyuşmazlık oldu diye söyledim sadece.Örnek denilen bir şey var ya hocam hani? Insanlarin bir konuyu daha rahat anlamasi icin, baska bir cisimden veyahut sozcukden alinan örnek.
Bizim Egea'da (sattık) 150'yle giderken çıkartmaya denemiştik asıldık asıldık çıkmadı.
Arkadaşlar bilgim yok, merak ettim. Araç çalışır halde ilerlerken anahtarı çıkarırsak ne olur?
İmkanı yok çıkmaz o oradan testereyle falan anca yani ama insan eliyle kolay kolay çıkmaz.Çıkıp frenleri kilitlese muhtemelen bu yazıyı okumuyorduk.
Hocam, bizzat denedik biz. Çıkıyor yerinden. Sizin verdiğiniz örnek ise kapının kilidi tam yerine denk getirmeden çıkmaz diyorsunuz. Ama arabada çıkıyor. Anlıyorum sizi, yardımcı olmak istiyorsunuz. Uyuşmazlık oldu diye söyledim sadece.
Katılıyorum size. Olması gereken kapı örneği doğru idi.Tam yerinden derken arabada zaten 45 derece aci ile takiyorsun yani 180 derce aci zorunlu degil.
Saglikli bir kapi ornegi verdim ben.
Yani kisacasi Tofaş'ta cikabilir ama saglikli bir araçta cikmamasi gerek ve olmasi gerekende bu.
DenedimŞahin'de çıkıyor.Araba çalışıyor ama kontakta değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.