Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Araç fiyatlarında düşmeler başladı deniliyor ama bu düşmeleri net olarak göremiyorum. Sizce araba almak mantıklı mı gerçekten düşüş olacak mı?
Araç fiyatlarında düşmeler başladı deniliyor ama bu düşmeleri net olarak göremiyorum. Sizce araba almak mantıklı mı gerçekten düşüş olacak mı?
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 9 Şubat 2021 #2 Yatırım için güzel artar gibi düşünüyorum kesin değil ama.
volkankara74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.433 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 9 Şubat 2021 #3 Düşecektir ama fazla bir oran beklemeyin.
ErenTMZ Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 484 Çözümler 1 Yer iştanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #4 30.000 TL'ye aldığımız araba şu an 60-70.000 TL bilmem alınır mı?
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 9 Şubat 2021 #5 Hiç belli olmaz. Ama düşmesi biraz zaman alacak. Döviz düşmesine rağmen araba fiyatları düşmedi mesela...
Hiç belli olmaz. Ama düşmesi biraz zaman alacak. Döviz düşmesine rağmen araba fiyatları düşmedi mesela...
smithblacksmith Megapat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 832 Makaleler 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #6 Antares dedi: Araç fiyatlarında düşmeler başladı deniliyor ama bu düşmeleri net olarak göremiyorum. Sizce araba almak mantıklı mı gerçekten düşüş olacak mı? Genişletmek için tıkla... Emin olun çok fazla düşmeyecek. 0 km fiyatları düşecek ama 2. el fazla düşmez bu ülkede, herkesin kıymetli. Arabaya oturunca 20.000₺ artıyor. Eskiden kontağı çevirmeden arabanın fiyatı 10.000₺ düşüyordu.
Antares dedi: Araç fiyatlarında düşmeler başladı deniliyor ama bu düşmeleri net olarak göremiyorum. Sizce araba almak mantıklı mı gerçekten düşüş olacak mı? Genişletmek için tıkla... Emin olun çok fazla düşmeyecek. 0 km fiyatları düşecek ama 2. el fazla düşmez bu ülkede, herkesin kıymetli. Arabaya oturunca 20.000₺ artıyor. Eskiden kontağı çevirmeden arabanın fiyatı 10.000₺ düşüyordu.
mazzanti Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 93 Yer Bandırma Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #7 Düşmez. Artar mı bilemem ama artarsa şaşırmamak lazım. Burası Türkiye.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 9 Şubat 2021 #8 Bence artar hocam ama bunu bilemeyiz Türkiye'de yaşıyoruz ne olacağı belli değil.
Griot Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Şubat 2021 #9 Türkiye'de araç almaya karar verdiyseniz, alınacak en iyi zaman karar verdiğiniz andır. Fiyat düşer, artar, KDV, ÖTV indirimi gelir hikaye.
Türkiye'de araç almaya karar verdiyseniz, alınacak en iyi zaman karar verdiğiniz andır. Fiyat düşer, artar, KDV, ÖTV indirimi gelir hikaye.
Üzgün Thomas Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #10 Antares dedi: Araç fiyatlarında düşmeler başladı deniliyor ama bu düşmeleri net olarak göremiyorum. Sizce araba almak mantıklı mı gerçekten düşüş olacak mı? Genişletmek için tıkla... 2.el düşmez ama sıfır düşer
Antares dedi: Araç fiyatlarında düşmeler başladı deniliyor ama bu düşmeleri net olarak göremiyorum. Sizce araba almak mantıklı mı gerçekten düşüş olacak mı? Genişletmek için tıkla... 2.el düşmez ama sıfır düşer