Hemen bir hesap kitap araştırma yapıp atacağım.
Bu attığım sistemde gördüğüm kadarıyla bir pandizot eksik. Alırken araç modeline uygun ve 4x20cm + 2x10cm yuvalı olan pandizot alın.
Teybi değiştirmeye gerek yok gibi. İlla değiştirmek istiyorsanız:
Kenwood Kmm-bt358 Uyumlu 5v 3amfi Çıkışlı Işlemcili Profesyonel Oto Teyp Bluetooth Usbkumandasız - Fiyatı, Yorumları
Kenwood Kmm-bt358 Uyumlu 5v 3amfi Çıkışlı Işlemcili Profesyonel Oto Teyp Bluetooth Usbkumandasız yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
FORX5 For-x Xam-200.4 Ab Class 4x200 Profesyonel 4 Kanal Oto Amfi - Fiyatı, Yorumları
FORX5 For-x Xam-200.4 Ab Class 4x200 Profesyonel 4 Kanal Oto Amfi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com For-X Bakır Amfi Güç Kablosu 4ga – %100 Bakır – Ofc 4ga Anfi Power Kablosu – 5 Metre - Fiyatı, Yorumları
For-X Bakır Amfi Güç Kablosu 4ga – %100 Bakır – Ofc 4ga Anfi Power Kablosu – 5 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Cadence Cvlt 45 Tweeter - Fiyatı, Yorumları
Cadence Cvlt 45 Tweeter yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Coss 30 Cm Bass L Port Özel Yapım Mdf Boş Kabin - Fiyatı, Yorumları
Coss 30 Cm Bass L Port Özel Yapım Mdf Boş Kabin yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Satıcıya yazıp D2 2+2ohm modelini isteyin.
Massive Ms-tko12 D4 30 Cm 1600w 800rms Spl Subwoofer - Fiyatı, Yorumları
Massive Ms-tko12 D4 30 Cm 1600w 800rms Spl Subwoofer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şase için kabloyu 2 metre atıyorum. Ölçün ona göre alın. (Blok dağıtıcıdan sonra da amfilere kablo gerekli, ekstra 1 veya 2 metre daha almak gerekli)
For-X 4ga Ofc Güç Kablosu (2MT) - Fiyatı, Yorumları
For-X 4ga Ofc Güç Kablosu (2MT) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İkişer adet:
Massive Ms-m80pro Ultra Seri 20 Cm Midrange 450watt Sarı Kasa Iki Adett - Fiyatı, Yorumları
Massive Ms-m80pro Ultra Seri 20 Cm Midrange 450watt Sarı Kasa Iki Adett yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Genel Markalar El Yapımı Amfi Rca Ses Kablosu 5 Metre Ysn Sounds - Parazit Yapmaz Güzel Ses Verir - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar El Yapımı Amfi Rca Ses Kablosu 5 Metre Ysn Sounds - Parazit Yapmaz Güzel Ses Verir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yetmez, 2 ohm bağlasan bölüştürdüğü için rms çok düşer. En az 4 ohmda 200 rms falan veren amfi bakın.Hocam bende 2 takım reıs m8df mıd var 450W 200 rms 1 takımda cvlt45 tız ben bunlar ıcın massıve j3000.4 4ohmda 150x4 2 de 225x4 amfısını almayı dusunuyorum nasıl amfıdır beslermı tam anlamıyla sıkıntı yasar mıyım?
Hocam selamlar, ses sistemini dizdiniz mi acaba? Ayrıca amfiyi güncel olarak satan bir yer bulamadım. Arkadaşın attığı ses sistemini kuracağım, arkaya attığı hoparlörden 4 adet, öne attığı ufak hoparlörlerden 2 adet, hatta arkaya da 2 adet, toplamda 8 hoparlör 1 bass şeklinde yapmak istiyorum. Bunu kurtaracak amfi önerme şansınız var mı? Çok mu abarttım gereksiz mi olur acaba?
@goktug.59 @nejatjobss