Araç için ses sistemi önerisi

İkisinden birini mi takacağım yoksa biri bassa özel diğeri genel ses sistemi için mi, bir de bu bütçeye en iyi ses sistemi böyle mi olur? 8 hoparlör kafa şişirir mi diye endişeleniyorum. Yüksek sesle müzik dinlerken arabanın içinde işkence çekmek de istemiyorum

Evet, 2 ayrı amfi olacak. Bana kalırsa arkaya bi' pandizot atın, koyun üstüne 4x20 midrange 2x tweeter bakın keyfinize. 8 hoparlör aşırı derecede kafa şişirir. Dışarı ses atmak istiyorsanız zaten kapı hoparlörleri bir işe yaramayacak. Pandizot dışarı atıyor sesi.

Evet, 2 ayrı amfi olacak. Bana kalırsa arkaya bi' pandizot atın, koyun üstüne 4x20 midrange 2x tweeter bakın keyfinize. 8 hoparlör aşırı derecede kafa şişirir. Dışarı ses atmak istiyorsanız zaten kapı hoparlörleri bir işe yaramayacak. Pandizot dışarı atıyor sesi.
Aslında amacım tamamen dışarı ses atmak değil, içerde keyifli şekilde kafam ağrımadan müzik dinlemek istiyorum. Ara sıra sesi dışarı atacağım

Aslında amacım tamamen dışarı ses atmak değil, içeri de keyifli şekilde kafam ağrımadan müzik dinlemek istiyorum. Ara sıra sesi dışarı atacağım.
Dediğim gibi yapın. Cadde tipi pandizot ile dışarı ses atma işi de çözülür :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı