Öncelikle selam. Fiat Linea (2013) aracım var internette bulduğum hoparlör ölçüleri;
Ön kapı için:16.5cm (6.5inç)
Arka kapı için: 13cm (5.25inç)
Bütçem 6-7 bini geçebilirim ama geçmese benim daha iyi olur.
Cızırtısız tiz bir ses istiyorum.
Elimdeki Teyp'in bazen BT açılmıyor soketini tak çıkar yapıyorum açılıyor değişik bir hatası olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum.
Elimdeki teyp:
www.pttavm.com
Almayı düşündüğüm ön kapılar için:
ty.gl
Arka kapılar için:
www.pttavm.com
Tabii bunların üzerine daha ne alırım bilmiyorum. Daha iyi bildiğiniz F/P ürün var ise önerilere açığım.
Ön kapı için:16.5cm (6.5inç)
Arka kapı için: 13cm (5.25inç)
Bütçem 6-7 bini geçebilirim ama geçmese benim daha iyi olur.
Cızırtısız tiz bir ses istiyorum.
Elimdeki Teyp'in bazen BT açılmıyor soketini tak çıkar yapıyorum açılıyor değişik bir hatası olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum.
Elimdeki teyp:

Sunplus SP-1020 4X55 Watt Bluetooth /usb/sd/ra - PttAVM
Sunplus SP-1020 4X55 Watt Bluetooth /usb/sd/radyo Oto Teyp 10304 ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025
Almayı düşündüğüm ön kapılar için:

Reiss Rs-m6ufo En Iyisini Isteyenlere Çifti 750wat-300w Rms Metal Kapaklı 16 Cm Oto Midrange Hoparlör Aksr - Fiyatı, Yorumları
Reiss Rs-m6ufo En Iyisini Isteyenlere Çifti 750wat-300w Rms Metal Kapaklı 16 Cm Oto Midrange Hoparlör Aksr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Arka kapılar için:

Reiss Audio Rs-m5px 250w 13 Cm 2 Adet Midrange - PttAVM
Reiss Audio Rs-m5px 250w 13 Cm 2 Adet Midrange fiyatları ve modelleri PttAVM.com’da! İndirimli fiyatlarla online alışverişin kazananı siz olun! - 2025
Tabii bunların üzerine daha ne alırım bilmiyorum. Daha iyi bildiğiniz F/P ürün var ise önerilere açığım.