Araç için ses sistemi takımı önerisi

Yani biraz dengesiz ve saçma bir setup olmuş.
Seçtiğin amfi ile subwoofer'ını 50W RMS kayıp ile drive edeceksin.
Midrange'ler belli bir frekans aralığını okuduğu için (ortanın üst frekansları) iyi bir sahneleme yakalamak çok zor olur bu şekilde.
Ayarını tutturmak da zor çünkü orta tonlara indikçe bozma yapacaktır. Ve yapısı gereği midrange'ler gerçekten kötü bir amfi ile drive edildiğinde iğrenç çalıyor seçim arabası gibi kulak tırmalıyor.

Göz ardı edilebilir diyelim geçelim diğer sorunlara seçtiğin midrange'ler 60W RMS amfin de kanal başı 70W RMS verdiğini iddia ediyor.

Buraya kadar sorun yok diyelim fakat;
Dışarıya müzik dinletip sen içeride midrange'lerden dayak yemek istiyorsan gayet iyi bir setup.
Hi-Fi setuplarda midrange vokal sahneleme için araç göğüsüne 1 adet koyulur en fazla.
Ha olayın sadece SPL setup yapıp yüksek ses almaksa o bambaşka bir mevzu.

En basiti o ledli kapakları almaktansa S65 Alpine Mid takımı alabilirsin. Müzik dinliyorum dersin herhangi bir pıoneer, kenwood, sony teyp veya amfi ile şiir gibi okur tonlar.

Bu harcadığın bütçe ile 2.el japon bir set de dizebilirsin illa sıfır olması gibi bir derdin yoksa.
Ana üniten ve bütçen nedir?

Yani biraz dengesiz ve saçma bir setup olmuş.
Seçtiğin amfi ile Subwoofer'ını 50W RMS kayıp ile Drive edeceksin.
Midrange'ler belli bir frekans aralığını okuduğu için (ortanın üst frekansları) iyi bir sahneleme yakalamak çok zor olur bu şekilde.
Ayarını tutturmak da zor çünkü orta tonlara indikçe bozma yapacaktır. Ve yapısı gereği Midrange'ler gerçekten kötü bir amfi ile Drive edildiğinde iğrenç çalıyor seçim arabası gibi kulak tırmalıyor.

Göz ardı edilebilir diyelim geçelim diğer sorunlara seçtiğin Midrange'ler 60W RMS amfin de kanal başı 70W RMS verdiğini iddia ediyor.

Buraya kadar sorun yok diyelim fakat;
Dışarıya müzik dinletip sen içeride Midrange'lerden dayak yemek istiyorsan gayet iyi bir setup.
Hi-Fi setuplarda midrange vokal sahneleme için araç göğsüne 1 adet koyulur en fazla.
Ha olayın sadece spl setup yapıp yüksek ses almaksa o bambaşka bir mevzu.

En basiti o LED'li kapakları almaktansa S65 Alpine mid takımı alabilirsin. Müzik dinliyorum dersin herhangi bir Pioneer, kenwood, Sony teyp veya amfi ile şiir gibi okur tonlar.

Bu harcadığın bütçe ile 2.el Japon bir set de dizebilirsin illa sıfır olması gibi bir derdin yoksa.
Ana üniten ve bütçen nedir?

Ya bu konuya çok hakim olmadığım için cebime göre bir set dizmeye çalıştım doğrudur vallahi bütçem en baba 12, 000₺ ve bu seti taktirmasi ne kadar tutar bir fikrin var mı?

Ya bu konuya çok hakim olmadığım için cebime göre bir set dizmeye çalıştım doğrudur vallahi bütçem en baba 12, 000₺ ve bu seti taktirmasi ne kadar tutar bir fikrin var mı?
Değişir, yakındaki ses sistemcilerden fiyat al fakat işçilikleri nasıldır aracına zarar verecek şekilde mi yaparlar orasını bilemem.
Daha önce yaptırmış memnun kalmış birilerinden sen de görüp beğendiğin şekilde bakıp ona göre yaptırsan daha sağlıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı