Araç için telefon tutucusu önerisi

keyidius

Hectopat
Yer
Sakarya
Merhaba, aracım için havalandırmaya takabileceğim telefon tutucu arayışı içerisindeyim, telefonum iPhone 13.
İki tane Ugreen tutucu arasında kaldım.
1- Ugreen Mekanik Araç İçi Telefon Tutucu Siyah - Ugreen Türkiye
2- Ugreen Havalandırma Izgarası İçin Alüminyum Mekanik Telefon Tutucu - Ugreen Türkiye
Bu iki ürün arasından hangisi daha işe yarar? Ya da sizin önerdiğiniz başka model var mı?
Daha önceki telefonumda (iPhone 7) klasik mıknatıslı Spigen kullanıyordum çok memnundum. Ama şimdiki telefonuma plaka takmak istemiyorum, MagSafe kılıf klasik mıknatıslı Spigen'e tutunma özelliği gösterir mi?

Amazon.com.tr hocam ben bunu aldım daha deneyimleme şansım olmadı maalesef isterseniz bakın bir.

Ben de geçen gün aynı tip 250 küsur liraya Shell marketinden aldım bayağı iş görüyor kuvvetli tutuyor. Metal plakayı streçe sarıp kılıfın arasına koydum :D
Tek sıkıntı havalandırma menfezi direksiyonun hafiften arkasında kaldığı için telefonun tüm ekranını sürüş sırasında göremiyorum.

Ben de geçen gün aynı tip 250 küsur liraya Shell marketinden aldım bayağı iş görüyor kuvvetli tutuyor. Metal plakayı streçe sarıp kılıfın arasına koydum :D
Tek sıkıntı havalandırma menfezi direksiyonun hafiften arkasında kaldığı için telefonun tüm ekranını sürüş sırasında göremiyorum.

İyi bari hocam bulabilmenize sevindim :D gerçekten bu konuda bulunması zor oluyoır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı