Araç kamerası önerisi

Hangisi tercih olurdu?

• Viofo

Oy: 3 100,0%
  • 70Mai

Oy: 1 33,3%
  • Ddpai

Oy: 0 0,0%
  • 360

• Diğer

• Oy verenlerin toplamı
    3
Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü
Merhaba. Bütçe sorun olmaksızın araç kamerası yorumlarına ihtiyacım var. Araştırdığım kadarıyla kapasitörlü modeller tavsiye ediliyor. Bu konuda da viofo markası öne çıkıyor. Ddpai, 70mai, 360+ gibi markalar da tavsiye ediliyor.
  • Kamerayı muhtemelen aküye ya da sigortaya bağlamayacağım. Park modülü çok önemli değil.
  • Amacım seyahatler esnasında kayıt yapması.
  • Arka kamera önemli mi değil mi bilmiyorum kullanıcı yorumlarına bağlı.
  • Sony lensli modeller olursa daha iyi olur. Akşam plakaların okunması için lens kalitesi mühim.
Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız buna göre bir ürün alacağım.

Merhaba. Bütçe sorun olmaksızın araç kamerası yorumlarına ihtiyacım var. Araştırdığım kadarıyla kapasitörlü modeller tavsiye ediliyor. Bu konuda da viofo markası öne çıkıyor. Ddpai, 70mai, 360+ gibi markalar da tavsiye ediliyor.
  • Kamerayı muhtemelen aküye ya da sigortaya bağlamayacağım. Park modülü çok önemli değil.
  • Amacım seyahatler esnasında kayıt yapması.
  • Arka kamera önemli mi değil mi bilmiyorum kullanıcı yorumlarına bağlı.
  • Sony lensli modeller olursa daha iyi olur. Akşam plakaların okunması için lens kalitesi mühim.
Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız buna göre bir ürün alacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@babylon Sony lensli istiyorsanız Viofo alın. Arka kamera ciddi anlamda önemli sayılmaz, sadece bazı durumlarda ekstra yardımcı olur.

Kendi kullandığım kameram:

Kapasitörlü alacağım onu kesinleştirdim. Kawa ve Viofo arasındayım. Kawa kullanıcı yorumu bulamadım. Yabancı forumlarda tek tük var ama Türkiyede yaygın değil. @Turgineer

@babylon Viofo daha bilindik ve daha fazla incelemesi var. Viofo alın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı