Araç yıkamacılardan dolayı çizilen cam nasıl düzeltilir?

Efem

Hectopat
Yer
Edirne, Uzunkopru
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar selamlar, iyi Sosyal'ler herkese. Ben aracımı temiz tutmayı seven bir insanım. Arkadaşlar bundan yaklaşık birkaç gün kadar önce ailemde benşm aracımı sevdiğimi ve iyi baktığımı bildiğimden dolayı kısacası babam, aracımı oto yıkamacıya vermiş. (burada yanlış anlaşılmasın otomatik şekilde yapılan yıkama değil yani fırçalardan kaynaklı bir durum söz konusu değil.) Oto yıkamacıya ailemden biri, babam verdiği için ben araç yıkanırken başında değildim. Akşamında araba lazım oldu kullanırken karşıdan gelen araç ılıklarında bir bulanıklık değişik bir durum olduğunu anladım, ön camı silen yıkamacı arkadaş, ne ile sildiği hakkında bilgim yok. Camda saülam bir buğu, buğulanmaya benzer bir durum söz konusu ve karşıdan veyahut sokak lambaları yanıkken altından geçtiğim zamanlarda ciddi manada görülen onlarca çizik dolu, bu benim aşırı sinirimi bozdu arkadaşlar buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim anlatmak istedim, çizik gidermenin bir yolu var mıdır? Orada camı silen arkadaşu arayıp tarayıp bulduğumda bir şey ifade edeceğini sanmıyorum bu yüzden sizlerden her türlü öneriye açığım. Ön camdaki çizikleri gidermenin bir yolu var mıdır? Ve ön camdaki bez izleri veyahut buğuyu camı tekrar çizmeden nasıl silip temizleyebilirim? Pek nazik ve düzenli bir yazı olmadı özür dilerim bu konu için şimdiden teşekkür ederim mesajlar için herkese.

Deneyeceğim, sanırsam yanlış algı oluşmuş bunuda sizlere açıklamak isterim, sizin dediklerinize asla yanlış demiyorum beni yanlış anlamayın, yoğun çizik olan bölgedeki bir çiziğin üstünde biraz parmağımla oynadım öyle çizik olduğuna kanaat getirdim. Öneriler için teşekkür ederim @Ellie Williams @OOM500 @ZMR35 ,yarın veyahut ondan sonraki gün yani pazartesi günü deneyeceğim. Konuya geç cevap verebilirim kusuruma bakmayın arkadaşlarım.

Cam filmi varsa o çizilmiş olabilir. Cam çizildiyse değiştirmen gerekir.
Ön camda film yok hocam, cam değiştirmeye gitmeden bir çözüm imkanı olursa şahsen daha iyi olacak, dediğim gibi daha çok çizilir diye silmeye korktuğum için buradan sizlere danıştım. İnşallah yanılgıdırda temizleyince gider. Teşekkür ederim hocam mesajınız için.

Arkadaşlar selamlar konuya fazlasıyla geç cevap verdiğim için özür dilerim öncelikle. Sabah ve akşamda kontrol etsemde yaşadığım lehirde ağır bir sis olduğu için anlayamadım. Telefon flaşı ilede kontrol ettiğimde herhangi birşey göremedim. Yani gözüme carpan bir durum olmadı. Sorun çözülmüş denilebilir. Eğer tekrardan ortaya çıkmazlarsa 🙂. Çok teşekkür ederim yardı ve önerileriniz için.

Arkadaşlar selamlar konuya fazlasıyla geç cevap verdiğim için özür dilerim öncelikle. Sabah ve akşamda kontrol etsemde yaşadığım lehirde ağır bir sis olduğu için anlayamadım. Sisin olmadığı zamanlardada kontrol ettim fakat yoklar sanırsam inşallahta yokturlar. Telefon flaşı ilede kontrol ettiğimde herhangi birşey göremedim. Yani gözüme carpan bir durum olmadı. Sorun çözülmüş denilebilir. Eğer tekrardan ortaya çıkmazlarsa 🙂. Çok teşekkür ederim yardı ve önerileriniz için.

Arkadaşlarım tekrardan merhaba, iyi günler hepinize. Evet tekrardan ben geldim maalesef. Güneş ışığınds tekrardan çizikler belirgin oluyor. Şunu net olarak söyleyebilirimki camdaki çizikler çizik, yani herhangi bir kşr vesaire lekesi olsun onlardan değil.bugün camı tekrardan temizledim fakat maalesef olumlu sonuç alamadım. Güneş ışığında rahatsız ediyor. Çizik gidermek için önerilerinizi bekliyorum. Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum cam temizliğine ne önerirsiniz? Çekçek dışında. Camı siliyorum iyi güzel fakat sonrasında camdaki izleri arındırmak çok zor oluyor, camsille silsem nasıl olur? Hafif sabunlu suyla siliyorum çünkü ben. Gözlük beziyle kısmen temizleyebildim. Öneriniz var mıdır? @801065 @OOM500 @ZMR35

Arkadaşlarım tekrardan merhaba, iyi günler hepinize. Evet tekrardan ben geldim maalesef. Güneş ışığınds tekrardan çizikler belirgin oluyor. Şunu net olarak söyleyebilirimki camdaki çizikler çizik, yani herhangi bir kşr vesaire lekesi olsun onlardan değil.bugün camı tekrardan temizledim fakat maalesef olumlu sonuç alamadım. Güneş ışığında rahatsız ediyor. Çizik gidermek için önerilerinizi bekliyorum. Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum cam temizliğine ne önerirsiniz? Çekçek dışında. Camı siliyorum iyi güzel fakat sonrasında camdaki izleri arındırmak çok zor oluyor, camsille silsem nasıl olur? Hafif sabunlu suyla siliyorum çünkü ben. Gözlük beziyle kısmen temizleyebildim. Öneriniz var mıdır? @801065 @OOM500 @ZMR35

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı