Efem
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar selamlar, iyi Sosyal'ler herkese. Ben aracımı temiz tutmayı seven bir insanım. Arkadaşlar bundan yaklaşık birkaç gün kadar önce ailemde benşm aracımı sevdiğimi ve iyi baktığımı bildiğimden dolayı kısacası babam, aracımı oto yıkamacıya vermiş. (burada yanlış anlaşılmasın otomatik şekilde yapılan yıkama değil yani fırçalardan kaynaklı bir durum söz konusu değil.) Oto yıkamacıya ailemden biri, babam verdiği için ben araç yıkanırken başında değildim. Akşamında araba lazım oldu kullanırken karşıdan gelen araç ılıklarında bir bulanıklık değişik bir durum olduğunu anladım, ön camı silen yıkamacı arkadaş, ne ile sildiği hakkında bilgim yok. Camda saülam bir buğu, buğulanmaya benzer bir durum söz konusu ve karşıdan veyahut sokak lambaları yanıkken altından geçtiğim zamanlarda ciddi manada görülen onlarca çizik dolu, bu benim aşırı sinirimi bozdu arkadaşlar buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim anlatmak istedim, çizik gidermenin bir yolu var mıdır? Orada camı silen arkadaşu arayıp tarayıp bulduğumda bir şey ifade edeceğini sanmıyorum bu yüzden sizlerden her türlü öneriye açığım. Ön camdaki çizikleri gidermenin bir yolu var mıdır? Ve ön camdaki bez izleri veyahut buğuyu camı tekrar çizmeden nasıl silip temizleyebilirim? Pek nazik ve düzenli bir yazı olmadı özür dilerim bu konu için şimdiden teşekkür ederim mesajlar için herkese.