MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 30 Kasım 2024 #1 Başlıkta yazdığım gibi aracı yıkadım ama dışını motor kısmını yıkamadım.
Çözüm zuse 30 Kasım 2024 MekatronikciAbi dedi: Hayır sorun yoktu ama 2 gün önce expere gittiğimde aknün durumuna kötü demişti. Genişletmek için tıkla... O zaman akü kaynaklı hocam başka sebep göremiyorum.
MekatronikciAbi dedi: Hayır sorun yoktu ama 2 gün önce expere gittiğimde aknün durumuna kötü demişti. Genişletmek için tıkla... O zaman akü kaynaklı hocam başka sebep göremiyorum.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #2 Izgaradan radyatöre su kaçmış olabilir. Dikkatli yıkadığınıza emin misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 30 Kasım 2024 #3 zuse dedi: Izgaradan radyatöre su kaçmış olabilir. Dikkatli yıkadığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Dikkatli yıkadımda baska neden olabilir? Artı 0 Eksi
zuse dedi: Izgaradan radyatöre su kaçmış olabilir. Dikkatli yıkadığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Dikkatli yıkadımda baska neden olabilir?
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #4 Bujileri ve aküyü bir kontrol eder misiniz. Artı 0 Eksi
KS KS MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 30 Kasım 2024 #5 zuse dedi: Bujileri ve aküyü bir kontrol eder misiniz. Genişletmek için tıkla... Sigorta kutusuna baktım röle çek bırak yapıyor. zuse dedi: Bujileri ve aküyü bir kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kadran sürekli git gel yapıyor. Aküyle mi ilgili. Son düzenleme: 30 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
zuse dedi: Bujileri ve aküyü bir kontrol eder misiniz. Genişletmek için tıkla... Sigorta kutusuna baktım röle çek bırak yapıyor. zuse dedi: Bujileri ve aküyü bir kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kadran sürekli git gel yapıyor. Aküyle mi ilgili.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #6 MekatronikciAbi dedi: Sigorta kutusuna baktım röle çek bırak yapıyor. Kadran sürekli git gel yapıyor. Aküyle mi ilgili. Genişletmek için tıkla... Aküyle alakalı sanırım önceden bu tarz sorun varmıydı? Oto elektrikçi de baksa iyi olur belki devrelerde sorun vardır. Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: Sigorta kutusuna baktım röle çek bırak yapıyor. Kadran sürekli git gel yapıyor. Aküyle mi ilgili. Genişletmek için tıkla... Aküyle alakalı sanırım önceden bu tarz sorun varmıydı? Oto elektrikçi de baksa iyi olur belki devrelerde sorun vardır.
KS KS MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 30 Kasım 2024 #7 zuse dedi: Aküyle alakalı sanırım önceden bu tarz sorun varmıydı? Oto elektrikçi de baksa iyi olur belki devrelerde sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Hayır sorun yoktu ama 2 gün önce expere gittiğimde aknün durumuna kötü demişti. Artı 0 Eksi
zuse dedi: Aküyle alakalı sanırım önceden bu tarz sorun varmıydı? Oto elektrikçi de baksa iyi olur belki devrelerde sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Hayır sorun yoktu ama 2 gün önce expere gittiğimde aknün durumuna kötü demişti.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #8 MekatronikciAbi dedi: Hayır sorun yoktu ama 2 gün önce expere gittiğimde aknün durumuna kötü demişti. Genişletmek için tıkla... O zaman akü kaynaklı hocam başka sebep göremiyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
MekatronikciAbi dedi: Hayır sorun yoktu ama 2 gün önce expere gittiğimde aknün durumuna kötü demişti. Genişletmek için tıkla... O zaman akü kaynaklı hocam başka sebep göremiyorum.
KS KS MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 30 Kasım 2024 #9 zuse dedi: O zaman akü kaynaklı hocam başka sebep göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığımda öyle dedi akü kaynaklı olabilir dedi. Bazı ikaz ışıkları yanıyor git gel yapıyor. Artı 0 Eksi
zuse dedi: O zaman akü kaynaklı hocam başka sebep göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığımda öyle dedi akü kaynaklı olabilir dedi. Bazı ikaz ışıkları yanıyor git gel yapıyor.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.983 Çözümler 5 30 Kasım 2024 #10 MekatronikciAbi dedi: Bir tanıdığımda öyle dedi akü kaynaklı olabilir dedi. Bazı ikaz ışıkları yanıyor git gel yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kontağı çevirdiğiniz zaman gösterge ışıkları yanıyor mu? Marş basıyor mu araba? Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: Bir tanıdığımda öyle dedi akü kaynaklı olabilir dedi. Bazı ikaz ışıkları yanıyor git gel yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kontağı çevirdiğiniz zaman gösterge ışıkları yanıyor mu? Marş basıyor mu araba?