Başlıkta yazdığım gibi aracı yıkadım ama dışını motor kısmını yıkamadım.
O zaman akü kaynaklı hocam başka sebep göremiyorum.Hayır sorun yoktu ama 2 gün önce expere gittiğimde aknün durumuna kötü demişti.
Izgaradan radyatöre su kaçmış olabilir. Dikkatli yıkadığınıza emin misiniz?
Sigorta kutusuna baktım röle çek bırak yapıyor.Bujileri ve aküyü bir kontrol eder misiniz.
Bujileri ve aküyü bir kontrol eder misiniz?
Aküyle alakalı sanırım önceden bu tarz sorun varmıydı? Oto elektrikçi de baksa iyi olur belki devrelerde sorun vardır.Sigorta kutusuna baktım röle çek bırak yapıyor.
Kadran sürekli git gel yapıyor. Aküyle mi ilgili.
Hayır sorun yoktu ama 2 gün önce expere gittiğimde aknün durumuna kötü demişti.Aküyle alakalı sanırım önceden bu tarz sorun varmıydı? Oto elektrikçi de baksa iyi olur belki devrelerde sorun vardır.
O zaman akü kaynaklı hocam başka sebep göremiyorum.Hayır sorun yoktu ama 2 gün önce expere gittiğimde aknün durumuna kötü demişti.
Bir tanıdığımda öyle dedi akü kaynaklı olabilir dedi. Bazı ikaz ışıkları yanıyor git gel yapıyor.O zaman akü kaynaklı hocam başka sebep göremiyorum.
Bir tanıdığımda öyle dedi akü kaynaklı olabilir dedi. Bazı ikaz ışıkları yanıyor git gel yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.