MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 30 Kasım 2024 #1 Başlıkta yazdığım gibi aracı yıkadım ama dışını motor kısmını yıkamadım.
Çözüm zuse 30 Kasım 2024 MekatronikciAbi dedi: Hayır sorun yoktu ama 2 gün önce expere gittiğimde aknün durumuna kötü demişti. Genişletmek için tıkla... O zaman akü kaynaklı hocam başka sebep göremiyorum.
MekatronikciAbi dedi: Hayır sorun yoktu ama 2 gün önce expere gittiğimde aknün durumuna kötü demişti. Genişletmek için tıkla... O zaman akü kaynaklı hocam başka sebep göremiyorum.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.984 Çözümler 5 30 Kasım 2024 #21 MekatronikciAbi dedi: Sorun aküden kaynaklıymış. Akünün değeri düşük olunca ve bende arabayı yıkarken müzik vs açtığım için bitmiş. Yeni akü aldım düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam yine de kaçak var mı diye kontrol ettirin. Yine akü yemesin durduk yere. Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: Sorun aküden kaynaklıymış. Akünün değeri düşük olunca ve bende arabayı yıkarken müzik vs açtığım için bitmiş. Yeni akü aldım düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam yine de kaçak var mı diye kontrol ettirin. Yine akü yemesin durduk yere.