Çözüldü Aracın yeni rengi ruhsata nasıl işletilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
13
Yer
Antalya
Daha önce yaptıran olduysa bilgisi varsa çok iyi olur. Aracımızın rengini Bordo'dan gri ye çevirdik kendimiz boyadık. 26 Ağustos gününde muayane tarihi var. Çok bilgi kirliliği var internette yakın zamanda yaptıran olduysa ne yapmamız gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Belki yardımcı olur:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Renk değiştirme işlemini tamamladıktan sonra aracınızın sigortasını yapan firmadan ek-1 formu talep edin ve bu belgeyle birlikte aracınızı muayene istasyonuna götürüyorsunuz. Burada aracınız inceleniyor ve inceleme sonrasında aracınızı trafik şube müdürlüğüne götürüyorsunuz. Bunun amacı yeni ruhsat çıkarmanızdır.

Renk değiştirme işlemini tamamladıktan sonra aracınızın sigortasını yapan firmadan ek-1 formu talep edin ve bu belgeyle birlikte aracınızı muayene istasyonuna götürüyorsunuz. Burada aracınız inceleniyor ve inceleme sonrasında aracınızı trafik şube müdürlüğüne götürüyorsunuz. Bunun amacı yeni ruhsat çıkarmanızdır.
26 Ağustos da zaten genel muayene var, dediğiniz şekilde 2 kere gereksiz muayene girmiş oluyor. Yolda trafik polisine sordum muayeden geçmez kalır dedi bir renk değişimi bu kadar zor olmamalı bu ülkede ne kolay gerçi. :)

26 Ağustos da zaten genel muayene var, dediğiniz şekilde 2 kere gereksiz muayene girmiş oluyor. Yolda trafik polisine sordum muayeden geçmez kalır dedi bir renk değişimi bu kadar zor olmamalı bu ülkede ne kolay gerçi. :)

Polis yanlış söylemiş. Videoda da adam önce muayene, sonra ruhsata işletme yapmış.

Eskiden ücretsiz tespit muayenesi yapılıyordu ondan sonra renk işletilebiliyordu. Şimdi renk değiştirdin diye boyacıdan fatura kestirmek zorunda kalıyorsun.

Eskiden ücretsiz tespit muayenesi yapılıyordu ondan sonra renk işletilebiliyordu. Şimdi renk değiştirdin diye boyacıdan fatura kestirmek zorunda kalıyorsun.
@armas

Evet hocam faturayı yarın kestireceğiz. Yani videodan anladığım. Şimdi 26 Ağustos'da arabanın normal muayenesi var zaten randevu aldım o sıra da yine renk değişikliği onayı verecekler mi? Faturayı ibraz ettiğimizde muayene esnasında. Zaten bu dediğimi yaparlarsa tamam ben çift iş olmasın diye tam muayene sırasında aracı boyadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı