Araçlı kurye nasıl olunur?

programmerr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller.
Kendime ait aracım var. Şu an çalıştığım iş haricinde bu araçla paket atarak ek gelir kazanmak istiyorum ama neler yapmam lazım? Kendi aracımla yapabilir miyim? Hangi firmayı önerirsiniz? Kazançlar nasıl oluyor? Hepinize teşekkürler.

Sarı site ilanlarında kurye / kargo kategorisinde oluyor bazen. Sana yakın bir mahalleyi tercih edip adet başı 20 TL'den 50 paket atıp 1000 TL ek gelir yapabilirsin. Veya kış geldiği için bazı yoğun restoranlar arabalı kuryede alıyor akşam çalışıp saat başı anlaşabilirsin

Sarı site ilanlarında kurye / kargo kategorisinde oluyor bazen. Sana yakın bir mahalleyi tercih edip adet başı 20 TL'den 50 paket atıp 1000 TL ek gelir yapabilirsin. Veya kış geldiği için bazı yoğun restoranlar arabalı kuryede alıyor akşam çalışıp saat başı anlaşabilirsin
Pekala bu trendyol başvuru yapıcaktımda şirket açmak lazımmış galiba doğru mu?

Peki uzun bir iş midir şirket açmak? Mesela diyelim açtım şirketi ama başvurularım kabul edilmedi beni kurye olarak işe almadılar. Şirketi geri kapatma gibi bir şey mi oluyor?

Muhasebeci her şeyi hallediyor hocam zor bir işlem değil tabii aylık muhasebeciye para vermek zorundasınız.

Merhaba hocam konu ile alakalı merak ettiğin ne varsa sorabilirsin, muhasebeciyim.

Merhaba hocam konu ile alakalı merak ettiğin ne varsa sorabilirsin, muhasebeciyim.

Hocam şahıs şirketi açmanın masrafı nedir? Kuryelik yapmak için açacağım. Bir de misal veriyorum kurye olarak beni firmalar işe almadı diyelim. Şirketi geri kapatmak nasıl oluyor? Herhangi bir masrafı var mı? Teşekkür ederim şimdiden.

Hocam bende ilk etapta açılış masrafı 2 bin TL, kapanışa bir masraf yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı