Esnaf kurye nasıl olunur?

Hangi firmaya başvurdunuz? Zahmetleri neler? Şahıs şirketi açık kalırsa ne oluyor ki kapatmak istiyorsunuz?

Yemek sepeti için e imza alman gerekiyor bunlarin bimasraf ile anlaşması var bimasraf da geri dönüş yapmıyor ulaşmak için çok ugrasmaniz lazım
Ayrıca kendi muhsebeciniz i mutlaka bulun bimasrsfin verdiği muhasebeci ye ulaşmıyorsunuz sonra baş vurudm 3 gün içinde geri döneceğiz dediler dönmediler
Bari olumsuz dönüş ve neye göre olumsuz olduklarını söyleseler güzel olurdu ama hiçbir dönüş yok.

Hangi firmaya başvurdunuz? Zahmetleri neler? Şahıs şirketi açık kalırsa ne oluyor ki kapatmak istiyorsunuz?

Açık kalırsa vergi ödemen gerekiyor bu senin ne kadar kazandina bakmiyor.
İstersen 0 TL kazan aylık gene de vergiler için borç gelir.

Yemek sepeti için e imza alman gerekiyor bunlarin bimasraf ile anlaşması var bimasraf da geri dönüş yapmıyor ulaşmak için çok ugrasmaniz lazım
Ayrıca kendi muhsebeciniz i mutlaka bulun bimasrsfin verdiği muhasebeci ye ulaşmıyorsunuz sonra baş vurudm 3 gün içinde geri döneceğiz dediler dönmediler
Bari olumsuz dönüş ve neye göre olumsuz olduklarını söyleseler güzel olurdu ama hiçbir dönüş yok.

Açık kalırsa vergi ödemen gerekiyor bu senin ne kadar kazandina bakmiyor.
İstersen 0 TL kazan aylık gene de vergiler için borç gelir.

Başka firmaya başvuru yaptınız mı? Vergi ne kadar oluyor?

Başka firmaya başvuru yaptınız mı? Vergi ne kadar oluyor?

Vergiyi internet üzerinden araştırabilirsin ne kadar olduna dair benim de bilgim yok.
Diğerleri 100CC motor A2 ehliyet scr 4
Piskoteknik filan istiyor sanırım beni de bu yüzden almadılar benim motor 50CC ruhsat da ve m ehliyetim var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı