aralgame.com'dan alınan Far Cry 4 uPlay ile mi etkinleştiriliyor?

Ya her zaman sormamın sebebi bende DVD sürücü olmadığı için.

Kutulu oyun seven biri olarak kutulu almayı tercih ediyorum.
Aral'a birkaç defa COD AW Steam ile mi etkinleştiriliyor diye mail attım, onlar hayır Steam değil DVD ile kurup oynayacaksınız dediler(bende Steam'den satın aldım gittim). İki gün önce Vatan Bilgisayar'a gittim orada COD AW kutulu gördüm duygulandım hemen sarıldım, arkasını bir çevirdim Türkçe ibareler ile oyunu Steam ile etkinleştirmeniz gerekiyor diye bir yazı okuyunca içime küt diye indi. :(

Ya her zaman sormamın sebebi bende DVD sürücü olmadığı için.

Kutulu oyun seven biri olarak kutulu almayı tercih ediyorum.
Aral'a birkaç defa COD AW Steam ile mi etkinleştiriliyor diye mail attım, onlar hayır Steam değil DVD ile kurup oynayacaksınız dediler(bende Steam'den satın aldım gittim). İki gün önce Vatan Bilgisayar'a gittim orada COD AW kutulu gördüm duygulandım hemen sarıldım, arkasını bir çevirdim Türkçe ibareler ile oyunu Steam ile etkinleştirmeniz gerekiyor diye bir yazı okuyunca içime küt diye indi. :(
Kutulu oyunun nesini seviyorsun ki? Oyunları sonuçta steam, uplay, gog vs vs gibi ortamlarda hesabınla bağdaştırıyorsun. 3 gün kargoyu bekleyeceğime 3 mbs hızda 24 saat indirmeyi tercih ederim. Sonra da gider yedeklersin, istersen de bunu DVD'ye kaydedersin. 10-15 tane de kutu al, içine doldur DVDleri. Zaten Aral popüler oyunlar üzerinden vurgunu yapıyor, bir de 3 yıl boyunca fiyatı güncellemeyen oyunları fahiş fiyata mı alacaksın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı