EfeKaan02 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2018 Mesajlar 401 30 Haziran 2024 #1 Merhaba, 21/12/2024 tarihinde tecilim bitiyor uzatma hakkım yok. DGS'ye bugün giremedim şehir dışında olduğum icin, bu tarihte tecil bittikten sonra yoklama ne zaman olur? 2025 DGS zamanına kadar tecil ettirme veya süreci yavaşlatma şansım olur mu?
Merhaba, 21/12/2024 tarihinde tecilim bitiyor uzatma hakkım yok. DGS'ye bugün giremedim şehir dışında olduğum icin, bu tarihte tecil bittikten sonra yoklama ne zaman olur? 2025 DGS zamanına kadar tecil ettirme veya süreci yavaşlatma şansım olur mu?
BlackShot Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 556 Çözümler 4 Yer Edirne 30 Haziran 2024 #2 Tecil bittikden sonra askerlik şubenize gidip bildirmeniz gerekiyor. Onlara gerekli işlemleri yapıp sizi birliğinize sevk edeceklerdir. Artı 0 Eksi
Tecil bittikden sonra askerlik şubenize gidip bildirmeniz gerekiyor. Onlara gerekli işlemleri yapıp sizi birliğinize sevk edeceklerdir.
C chivent Centipat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #3 BlackShot dedi: Tecil bittikden sonra askerlik şubenize gidip bildirmeniz gerekiyor. Onlara gerekli işlemleri yapıp sizi birliğinize sevk edeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Kral benim actigim konuya cevap atabilir misin sana zahmet Artı 0 Eksi
BlackShot dedi: Tecil bittikden sonra askerlik şubenize gidip bildirmeniz gerekiyor. Onlara gerekli işlemleri yapıp sizi birliğinize sevk edeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Kral benim actigim konuya cevap atabilir misin sana zahmet