Aralık ayının fatura giderlerini konuşalım

deathred

Hectopat
Makaleler
1
27 Aralık itibarıyla 3 kişilik eve 260TL'su faturası gelmiş sizde durumlar?

4 kişilik eve doğalgazı gündüzleri kapattığımız halde ve akşamları düşükte kullandığımız halde bu ay 900 lira doğal gaz faturası gelmiş :d

4 kişilik eve doğal gazı sabahları kapatmamıza ve akşamları 40-45 arası yakmamıza rağmen bu ay 1500 lira gelmiş.

15 yıllık kıytırık kombi ile 500 lira doğal gaz. Fazla. Çocuklu misafir vardı, gereksiz açıp durdu. Sobalı evde tişörtle gezmeye alışmışlardan korkulur.
Haddinden fazla yalıtım avantajı mıdır millet mi çok yakıyor bilemedim. Yalıtımı olmayan kiracılara bile en fazla 800 gelmiş.

4 kişilik eve doğalgazı gündüzleri kapattığımız halde ve akşamları düşükte kullandığımız halde bu ay 900 lira doğal gaz faturası gelmiş :d
Bizde 30 40 arası yanıyor 900e yakın

Bilemiyorum ama bizdede yalıtım olmasına rağmen 900 petek sayısı faktörü de etki ediyor tabi

1070 lira elektrik faturası geldi. 2 sene önce 200 lira gelen faturaydı oysa....

Evde 3 kişi yaşıyoruz akşamları soba yakıyoruz -bu soba tüm evi ısıtıyor peteklerden ısıyı veriyor soba- kömür ve odun toplam 1000 TL`yi geçmiştir. Büyük bir torba kömür ve çok odun kullanıyoruz. (İzmirde yaşadığım halde doğal gazsız yaşıyorum, gelişmiş bir ildi bu demi?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…