Çözüldü Arama çubuğu bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar kolay gelsin. Önceden Arama Çubuğunda "kaldır" yazdığımda "Programları ekle veya kaldır" çıkıyordu ama artık hiçbir şey çıkmıyor lütfen nasıl düzelteceğimi söyler misiniz?

Not: Arama çubuğunda not defteri falan çıkıyor ayarlar çıkmıyor mesela "Oyun Modunu Aç" ,"Programları Ekle veya kaldır" kısaca hızlıca bana yardım edecek şeyler.

Not 2: Sistem geri yükleme yapamam yeni format attığım için gözükmüyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Nafile gene de teşekkürler. Ekran kartı driverini kuruyordum formattan sonra kurmadan önce çalışıyordu o sebep vermiş olabilir mi?

Bilgisayarını yeniden başlattın mı DISM komutlarından sonra?
Tabii.
Dizin oluşturma yerindeki tikler kalkmış, onlara tik koydum, yeniden başlattım; 20,000 öğe dizine eklendi, daha da ekleniyor. İnşallah düzelir.
Öncelikle bana yardım etmeye çalışanlara teşekkür ederim, sorunu 2 yumruk + format ile çözdüm teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı