Arama yaparken sesim karşıya gitmiyor

Skarpagon

Hectopat
Sayın hocalarım iyi akşamlar.
Sadece tek bir numara için geçerli olan bir problemim var. Ondan başka hiçbir numarada öyle bir problem yaşamıyorum. Bir X numarasını ararken sesim karşı tarafa gidiyor ama karşı tarafın sesi bana gelmiyor. İlk başta telefon ile alakalı olduğunu düşündüm. Farklı bir telefondan daha denedim fakat sonuç yine aynı. Diğer numaralarda da oluyor mu diye başka numaraları da aradım fakat sadece X numarası için bu problem geçerli. İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bu arda denediğim iki telefon da farklı markaların tuşlu telefonları.
Not: Babaannem çok mağdur.

Belki de X numaralı kişinin telefonunda sıkıntı vardır. X numaralı kişinin telefonundan başkasını aramayı dener misin ? Eğer başkalarını arayınca da sesi gitmiyorsa o zaman X kişisinin telefonunda sıkıntı vardır. Sıkıntı telefondaysa telefoncuya götürülmesini tavsiye ederim. İyi günler dilerim.😀

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı