Instagram Arama yapılmıyor

Kaanatl34

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar ve günler herkese. Instagram'da son birkaç haftadır bir sorun var kimi arasam anında kendi kendine kapanıyor ve kimseyle konuşamıyorum ama diğer hesabımda denediğimde arayabiliyorum. Hesapla alakalı bir sıkıntı var ama arama bani gibi bir şey olacağını sanmıyorum. Sebebi ne olabilir? Bilen varsa yardımcı olabilirise çok güzel olur. İyi günler ve akşamlar tekrardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar ve günler herkese. Instagram'da son birkaç haftadır bir sorun var kimi arasam anında kendi kendine kapanıyor ve kimseyle konuşamıyorum ama diğer hesabımda denediğimde arayabiliyorum. Hesapla alakalı bir sıkıntı var ama arama bani gibi bir şey olacağını sanmıyorum. Sebebi ne olabilir? Bilen varsa yardımcı olabilirise çok güzel olur. İyi günler ve akşamlar tekrardan.
Yapabileceğin hiç bir şey yok. Bu Mark'a bir gün fena sövmek lazım. Meta aldığından beri bu uygulma düzgün çalışmıyor. Ünlülere gelince Maşallah takır tukur çalışıyor. Yapabileceğin hiç bir şey yok. Güncellemeleri de adam gibi yollamıyorlar hata raporlarına da bakmıyorlar. Kendi kendine düzelmesini bekleyeceksin. Benim de dün bir problem çıktı. Hikaye seslerindeki hiç bir müzik oynatılmıyor ve bazı reelsteki müziklerde aynı şekilde oynatılmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı