Arama yapınca müstehcen içerikli alakasız siteler çıkıyor


Sizinle aynı durumu yaşayan bir kişinin sorunu böyle çözülmüş bakın derim.
 
Arama yapıyorum bunlardan çıkıyor kafayı yiyeceğim ne yapmalıyım? Bir keresinde bakarken anlamadım tıkladım tıklamaz olaydım laptop yavaşladı virüs girdi galiba.
AdBlock denedim kaldırmadı. Geçsin diye tarama verilerini sıfırladım yine olmadı. Yandex denedim kardeşim videolar ve resimlere tıkladı müstehcen içerikli şeyler çıktı Yandex'i sildim tarama verilerini sıfırladım.
Bunun için çok şey denebilir. En basiti Adsanse ile reklam vermişlerdir siteler. Eğer daha da derin bakarsak html etiketlerinde sizin yazdığınız cümleleri koymuş olabilirler.
 
Kişisel reklam algoritması ile alakalı değil, binaenaleyh bu siteler reklam değil. Tamamen SEO ile alakalı. Arama yaptığın anahtar kelimeler falan olduğu için yukarı çıkıyor. Bunları engellemenin yolu var mı bilmiyorum ama zaten sahte site olduğu kendini adından belli ediyor. Genelde bet sitelere yönlendiriyor ama bazen +18 şeyler de çıkabiliyor en azından bunlar ilk türediğinde bir kere basmıştım ve kumar değil bu içeriklerden çıkmıştı, bi süre sonra tekrar dokunmuş oldum; onda da bet sitesine attı. Zaten daha da tıklamadım😬
 
Bu tür siteler çok aranan anahtar kelimleri alıp sitelerine ekliyorlar. Ama bu tür siteler engellenmiyor. Zaten fake siteler domainden belli oluyor random domain görürseniz tıklamayın.
 
Kişisel reklam algoritması ile alakalı değil, binaenaleyh bu siteler reklam değil. Tamamen SEO ile alakalı. Arama yaptığın anahtar kelimeler falan olduğu için yukarı çıkıyor. Bunları engellemenin yolu var mı bilmiyorum ama zaten sahte site olduğu kendini adından belli ediyor. Genelde bet sitelere yönlendiriyor ama bazen +18 şeyler de çıkabiliyor en azından bunlar ilk türediğinde bir kere basmıştım ve kumar değil bu içeriklerden çıkmıştı, bir süre sonra tekrar dokunmuş oldum; onda da bet sitesine attı. Zaten daha da tıklamadım😬

Bende tıklamıştım bundan virüs bulaşır mı?
 

Sizinle aynı durumu yaşayan bir kişinin sorunu böyle çözülmüş bakın derim.

Denedim UBlock'u olmadı galiba.

İmkansız değil ama zor.

Yine bu forumda gezinirken rastlamıştım siteye girmiş girer girmez bir şey indirmeye başlamış adamın antivirüsü durdurmuş.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (85).png
    Ekran Görüntüsü (85).png
    109,9 KB · Görüntüleme: 14

Yeni konular

Geri
Yukarı