Discord'da aramaya girince FPS düşmesi yiyorum. Onun dışında arkada açıkken bir şey olmuyor. Veya webdekinden girince de aramaya bir şey olmuyor. Sorun neden kaynaklanıyor? Ve nasıl çözerim?
deniyorum hocam.Donanım ivmesi ayarını kapatmayı deneyin.
Hocam öyle yapınca cpu ya yükleniyor galiba zaten oyunada ondan fps drop giriyor diye düşünüyorum. Discord gerçekten optimizasyon konusunda yerlerde bir uygulamaDonanım ivmesi ayarını kapatmayı deneyin.
Denedim hocam Cpu'ya daha çok yüklenmesi fps dropları kesmekten ziyade direkt 40-50 fpslere düşürdü. Discord'un bütün gücünü ekran kartına yüklemenin yolu yok mu?@Cenker1, düzelmedi mi hocam? O ayarı kapatmanız oyunda FPS drop yemenize neden olmaz merak etmeyin.
Donanım ivmesi ayarı zaten ekran kartını kullanıyor. Bütün gücünü ona vermesi mantıklı değil ama tabii ki.Discord'un bütün gücünü ekran kartına yüklemenin yolu yok mu?
Hocam bende ekran kartını kullanmasını istiyorum. Cpu dayanıksız benim. Kullandığı için cpu yu fps drop yiyorum.@Cenker1, çok garip hocam. Normalde FPS'inizin artması bile lazım.
Donanım ivmesi ayarı zaten ekran kartını kullanıyor. Bütün gücünü ona vermesi mantıklı değil ama tabii ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.