Dedemin verdiği, değeri 800.000 ile 900.000 arasında olan arsamız var.
Sende onlara foto at.Zengin varsa IBAN atalım.![]()
Hocam aklıma geldi duygulandırdınız beni.Dedemin verdiği, değeri 800.000 ile 900.000 arasında olan arsa var.
Sabah yataktan uyanma.Milyonerden kastın nedir? Şöyle deyim ya da sen milyoner saymak istersen say
3 ortak babam ve 2 amcam.
Ankara-büğdüzde havuzlu halı sahalı villa
Gölbaşı dubleks düğün salonu.
Evren geri dönüşüm şirketi.
Arabalar olarak;
2013 Honda civic.
Model bilmiyorum Mercedes'e 250 amg.
2020 kırmızı Clio.
2016 model v. İ. P transporter.
Model bilmiyorum doblo.
Oğlum bende Erdoğan'ın IBAN'I var. Ben ona versem daha iyi olurdu ama neyse.Zengin varsa IBAN atalım.![]()
Hak veriyorum.Sabah yataktan uyanma.
Gerçek olabilir aman aman bir şeyler değil ama bunları tek tek saymak görgüsüzlüktür.
Konu görgüsüzlerle dolmuş vallahi. Ben mal mülk sayma taraftarı değilim.Sabah yataktan uyanma.
Gerçek olabilir aman aman bir şeyler değil ama bunları tek tek saymak görgüsüzlüktür.
Milyoner olmak o kadar zor bir şey değil zaten bir insan hayatı boyunca asgari ücret alıyor olsa 4 milyon TL kazanacak doktor olsa 20 milyon TL.Dedemin verdiği, değeri 800.000 ile 900.000 arasında olan arsamız var.
Siz de sayıyorsunuz, nasıl hak veriyorsunuz? İki saattir "7 restorant şubesi" diye mırıldanıyorsunuz.Hak veriyorum.
İnandım da denemez. Honda Civic 2014 ile bunlar uyuşmuyor ama çaktırma.Konu görgüsüzlerle dolmuş vallahi. Ben mal mülk sayma taraftarı değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.