Hocam belki arkadaş da sormadı.Şu an sıvıyorsun. İlk başta da görgüsüzdün, şimdi de kanıtladın.
Cidden şaşırıyorum insanlara, ben hayatımda babamın maaşını sormadım.

Hocam belki arkadaş da sormadı.Şu an sıvıyorsun. İlk başta da görgüsüzdün, şimdi de kanıtladın.
Görgüsüz değil, sonradan görme. Kıçı kırık arabalarını bana gösterip bana hava atacak güya. Bir şeyler daha derdim ama Allaha şükür görgüsüz ya da sonradan görme değiliz.Şu an sıvıyorsun. İlk başta da görgüsüzdün, şimdi de kanıtladın.
Espri makinesisiniz galiba siz.Hocam altı 50K üstü 50K işte. Bunun yanı ne acaba?
170000 TL mining sistem önerisi
170000 TL mining sistem önerisi. 110 tane RX 580 düşünüyorum.www.technopat.net
Kanıtı.
@Aykut bey abi milyonere benziyor![]()
Görgüsüz değil, sonradan görme. Kıçı kırık arabalarını bana gösterip bana hava atacak güya. Bir şeyler daha derdim ama allaha şükür görgüsüz ya da sonradan görme değiliz.
Hocam ilk diyen siz değilsiniz. Bunu insanlardan duymak beni mutlu ediyor. Teşekkürler hocam.Espri makinesisiniz galiba siz.
Eki Görüntüle 870030
Hocam yeni adınız hayırlı olsun.Görgüsüz değil, sonradan görme. Kıçı kırık arabalarını bana gösterip bana hava atacak güya. Bir şeyler daha derdim ama Allaha şükür görgüsüz ya da sonradan görme değiliz.
Siz önce, önceki sayfadaki alıntıladığım mesaja cevap verin. Sonra böyle cevaplar verirsiniz.Hocam belki arkadaş da sormadı.![]()
Öyle deseniz kimsenin çıtı çıkmaz. Siz tüm mal varlığınızı sayıyorsunuz.Konuya uygun mesaj yazmak ne zamandan beri görgüsüzlük oldu? Galiba burada bir adam çıkıp ben milyonerim dese ona da görgüsüz diyecektiniz.
Siz önce, önceki sayfadaki alıntıladığım mesaja cevap verin. Sonra.
Öyle deseniz kimsenin çıtı çıkmaz. Siz tüm mal varlığınızı sayıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.