Aranmayan kişi arama geçmişinde görünüyor

Gablanify

Hectopat
Şu an AVM'deyim ve yeni fark ettim, saat 13:14'te eski sevgilimi aramışım görünüyor ancak ben o saatte CS oynuyordum, evdeydim ve ne biri beni aradı ne de ben birini aradım. Ayrıca 1 dakika 16 saniye de konuşmuşum görünüyor. Bunun sebebi nedir?

Hocam bazen telefon sapıtıyor eski konuşmaları yeniye alıyor. Daha geçen gün aynısını yaşadım arkadaşımla konuşmadığıma eminim. Hatta aradım sordum onda o kayıt gözükmüyormuş bile.

Şu an AVM'deyim ve yeni fark ettim, saat 13:14'te eski sevgilimi aramışım görünüyor ancak ben o saatte CS oynuyordum, evdeydim ve ne biri beni aradı ne de ben birini aradım. Ayrıca 1 dakika 16 saniye de konuşmuşum görünüyor. Bunun sebebi nedir?

Telefonun bozulmus olabilir baskaları senin numaranla arama yapmıstır uygulama hatasi olma ihtimali var.

İronisi yapilan videodaki gibi olmus, kadin ellerini yikarken su sicriyor sifreyi giriyor sonra eski sevgilisini ariyor :))
Hocam eski sevgiline sor diyicem ama... Belkide kader sizi birlestirmek istiyor nsjsjd

İronisi yapilan videodaki gibi olmus, kadin ellerini yikarken su sicriyor sifreyi giriyor sonra eski sevgilisini ariyor :))
Hocam eski sevgiline sor diyicem ama... Belkide kader sizi birlestirmek istiyor nsjsjd
Demeyin hocam :D

Numarası kayıtlımı hala :D. Telefonuna başka biri erişmediyse aramamıştır. Engelleyin kızın numarasını ne olur ne olmaz.

Eski sevgiline sor diyicemde oda mantikli olmaz. Eski sevgilin 1 dk icinde nasil sesler duymus telefonda o sekilde cikarim yapabilirsin belki.
Hocam bence hiç aramasın telefondan kaynaklı bir hatadır.

Öncelikle ironi falan geçtim de WhatsApp üzerinden engelleyeli 5 6 ay geçmiş normalden kayıtlı kalmış şu an sevgilisi var onu da biliyorum yani en son öyleydi bir bilgim yok Allah korusun zaten bir daha da olmasın, numarayı da sildim.

Hocam eski sevgiline sor diyeceğim ama... Belkide kader sizi birlestirmek istiyor nsjsj.

Ben CS oynuyordum aga.

Öncelikle ironi falan geçtim de WhatsApp üzerinden engelleyeli 5 6 ay geçmiş normalden kayıtlı kalmış şu an sevgilisi var onu da biliyorum yani en son öyleydi bir bilgim yok Allah korusun zaten bir daha da olmasın, numarayı da sildim.

Ben CS oynuyordum aga.
Aga tmmda bak neden ozellikle eski sevgilini aramis senin tel. Ben bunda bir cacik arardim, bize soyleme tabi ama eski sevgilinle ne sekilde ayrildigini bir gozden gecir, veya gizli dusmanlarin flnmi var bir bak, ne olur ne olmaz, telefonunu en son kime vermistin ya da en son hangi uygulamayi indirdin hangi sitelere girdin, direk rastgele aramista diyemem cunku eski sevgili yani ne alaka ki bu, birde sevgilisi fln varsa hic sormamak mantikli olani zaten, ayrica kizlardan korkulur, ilerde kiz sana" sen beni aradin " dedittirmek icin bile hacker kiralayip senin telefona sızmıs olabilir, ne sekilde ayrildigini gozden gecir aga.

Hocam bence hiç aramasın telefondan kaynaklı bir hatadır.
Yok aga hic aramamak mantikli zaten ama neden ozellikle eski sevgili aranmistirki, birde eski sevgili eski sevgilisi ariyor ve karsi taraftan ses gelmemesine ragmen 1 dakikadan fazla acik kaliyor telefon, dedigin gibi sen konusmamissin demekki karsi tarafa hafif ugultu sesi fln gitmistir, ugultu sesini 1 dakikadan fazla dinlemis yani eski sevgilin. Su overthink e bak aga ya 😃😃

Hocam arama saatinin anlamina da bak istersen, 13.14 te aramis, 13.13 saatinin veya 13.14 saatinin anlamina baktigimizda "konusmaya cekinen birinin oldugunu gosteriyor" diyor saatin anlaminda, ben tabikide inanmam boyle seylere ama kizlardan bildigim kadari ile yaparlar hocamm,

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı