Aranmayan kişi arama geçmişinde görünüyor

Ya aga hacker falan zor iş çünkü daha bu kız 9.sınıf. Ayrıca ben o saatte telefonu bile açmadım ne bir bildirim ne de başka bir şey vardı zaten kahvaltıda o saatten kalktım CS oynamaya oturdum imkansız ben kendim bizzat aramış olsaydım bilirdim ne olduğunu. Dediğim gibi bir arkadaşıma da vermedim telefonu zaten yanımdan ayırmayan biriyim. Ek olarak chat GPT falan konuştum efekt uygulaması kullanıyordum.

Bende öyle düşünüyorum inşallah öyledir.

Son düzenleme:
Anlattigim veya dusundugum gibi bir olay disinda telefondaki yazilimsal hatalar ise iyi zaman. Onun disinda ise iyi bir durum degil, cok umursama hocam hatta unut gitsin.

Anlattigim veya dusundugum gibi bir olay disinda telefondaki yazilimsal hatalar ise iyi zaman. Onun disinda ise iyi bir durum degil, cok umursama hocam hatta unut gitsin.

Çok takmamak lazım da işte insan şüphe ediyor bir türlü, neyse inşallah yazılımsal basit bir hatadır zaten telefon kasıyor donuyor Instagram'da Reels'leri bile zor oynatıyor en kısa zamanda telefon önerisi konusu da açarım

Hocam telefondandir o zmn, cunku kasip donuyorsa normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…