Orjinal designer fiyatına Arap klonu satıyorlar; fiyatlar fuhuş. BAE'deki perakende fiyatlar bunların sattığının dörtte biri.Ruxan Safipaşa Nokta cosmetics.
Orijinal designer fiyatına Arap klonu satıyorlar; fiyatlar fuhuş. Bae'deki perakende fiyatlar bunların sattığının dörtte biri.
"Birleşik Arap Emirlikleri". Bu arada 3000 TL civarına 100 ml orjinal designer parfümler satılıyor. ,Hatta Essen'de daha da ucuza testerlar bulabilirsiniz.Hocam ortalama designer 100ML 6-8k arasında, şu aralar epey uçuk sattıkları Arap klonları katılıyorum fakat amazondan vs. de getiremediğimiz için cabası. Bae nedir?
Hocam aradan biraz zaman geçti ama sizde önermişsiniz birkaç yerden daha duydum sizce okul ortamında ve soğuk havalarda Liquid Brun nasıl gider oldukça başaralı bir klonmuş sanırsam.Birde Babil fragrance güvenilir midir oradan almayı düşünüyorum.Lattafa Asad Bourbon-TMW EDP
Lattafa Al Awasaaf-SB Extreme
9PM-Ultra Male
Bunlar lise için gidebilecek parfümler.
Tatlı-baharatlı kokular 9PM hariç.
Orjinallerini deneyimleyip klonu öyle alın.
Boyner,Sephora'da bulabilirsin ama Ultra Male'yi deneme şansınız yok çünkü üretimi bitti.
Okul ortamında çok ağır bir parfüm olur hocam.Hocam aradan biraz zaman geçti ama sizde önermişsiniz birkaç yerden daha duydum sizce okul ortamında ve soğuk havalarda Liquid Brun nasıl gider oldukça başaralı bir klonmuş sanırsam.Birde Babil fragrance güvenilir midir oradan almayı düşünüyorum.
O zaman o önerdiğiniz parfümlerden seçeceğim birde Arap klon parfüm dışındada jpg le male elixir çok ağır gider mi sizce okulda bazı yerlerde ağır olabilir diye okumuştum.Okul ortamında çok ağır bir parfüm olur hocam.
Kışın uygun ama okul gibi kapılı alanda çok baskın kalır.Ve de koku olarak zaten Özel davetler/Gecelere uygundur.
Çok şekerli bir koku.O zaman o önerdiğiniz parfümlerden seçeceğim birde Arap klon parfüm dışındada jpg le male elixir çok ağır gider mi sizce okulda bazı yerlerde ağır olabilir diye okumuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.