Arapça başlıklı videoların olayı ne?

Fischerk

Kilopat
Arkadaşlar YouTube'da gezinirken karşıma Arapça başlıklı bir çocuk videosu çıktı. Videoya tıkladım Türkçe konuşuluyordu fakat başlık Arapçaydı dediğim gibi ve çevirince yüzme havuzları gibi bir anlam çıkıyordu. Sonra kanalın videolarına bakınca bütün videoların aynı başlıkla atıldığını gördüm. Sonra önerilenler kısmında farklı Arapça metinlerle yazılmış ama yine çocuk videoları çekilen ve canlı yayında olunan kanallar vardı. Bazısı 2.300 bazıları ise 600 izleniyordu. Bu kanalların olayı ne olabilir? Arapça olması ve anlamlarının saçma olması daha da ilgimi çekti.

Arkadaşlar YouTube'da gezinirken karşıma Arapça başlıklı bir çocuk videosu çıktı. Videoya tıkladım Türkçe konuşuluyordu fakat başlık Arapçaydı dediğim gibi ve çevirince yüzme havuzları gibi bir anlam çıkıyordu. Sonra kanalın videolarına bakınca bütün videoların aynı başlıkla atıldığını gördüm. Sonra önerilenler kısmında farklı Arapça metinlerle yazılmış ama yine çocuk videoları çekilen ve canlı yayında olunan kanallar vardı. Bazısı 2.300 bazıları ise 600 izleniyordu. Bu kanalların olayı ne olabilir? Arapça olması ve anlamlarının saçma olması daha da ilgimi çekti.
Çalıntı kanaldır, genellikle Türklerin hesaplarını çalıp Araplara satıyorlar.

Hesaba bot basılmış olabilir, o yüzden bu tür videolar paylaşılması normal.

Banada shortsda birsürü arapça pubg videosu çıkıyor. Bi sıkıntı olabilir açık falan. O ismi yapınca daha çok keşfete çıkma vesaire.

Bende de eskşiden aynı şeyler vardı kardşeimin tabletinde. Daha çok arapça bilen çocukların (ülkemizde oldukça fazla.) dikkatini çekmek için yapılıyor bence.

Çocuk videoları büyük ihtimalle daha büyük bir topluluğa hitap etmesi amacıyla olmuş olabilir, PUBG .vs bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı