Ben kanalın çalıntı olduğu kanısındayım.Kanal zaten ayrı bir garip ileride çocuklar ne diyecek acaba merak ediyorum para için alet ediyorlar küçücük çocukları.
Eskiden çekilmiş videoları ileri tarihlerle tekrardan paylaşıyorlar.
Ben kanalın çalıntı olduğu kanısındayım.Kanal zaten ayrı bir garip ileride çocuklar ne diyecek acaba merak ediyorum para için alet ediyorlar küçücük çocukları.
Ben kanalın çalıntı olduğu kanısındayım.
Konumu Suudi Arabistan olan Wanasah TV diye bir kanal buldum çocuk animasyonları var, ana sayfa kısmında bir sürü kanaldan video var ve hepsi animasyon. Bu Türkçe videoları nasıl yapmışlar onu anlayamadım.Ben kanalın çalıntı olduğu kanısındayım.
Türk kanalı Araplara satıp kanalın ismini değiştiriyorlar büyük ihtimalleKonumu Suudi Arabistan olan Wanasah TV diye bir kanal buldum çocuk animasyonları var, ana sayfa kısmında bir sürü kanaldan video var ve hepsi animasyon. Bu Türkçe videoları nasıl yapmışlar onu anlayamadım.
Konumu Suudi Arabistan olan Wanasah TV diye bir kanal buldum çocuk animasyonları var, ana sayfa kısmında bir sürü kanaldan video var ve hepsi animasyon. Bu Türkçe videoları nasıl yapmışlar onu anlayamadım.
Bu bildiğin çocuk istismarı.
Bu tür videoların çocuklara uygun içerik olarak YouTube’da yayınlanması peki..Korece videoda buldum aynı kanalın attığı, bu videolar cidden normal değil bunu 5 yaşındaki çocuk izlese korkar şu maskeli adamları vb. görse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.