- Makaleler
- 6
Elbette. Sizi alakadar etmeyen bir kişisel ifadede bulundum. Topluma açık bir yorum yaptınız ve karşılığında o yoruma ifade aldınız. Faydalı olmuştur umarım.Daha açık konuşur musunuz?
Elbette. Sizi alakadar etmeyen bir kişisel ifadede bulundum. Topluma açık bir yorum yaptınız ve karşılığında o yoruma ifade aldınız. Faydalı olmuştur umarım.Daha açık konuşur musunuz?
Sizi anlıyorum teşekkür ederim.Elbette. Sizi alakadar etmeyen bir kişisel ifadede bulundum. Topluma açık bir yorum yaptınız ve karşılığında o yoruma ifade aldınız. Faydalı olmuştur umarım.
Adamlar bizim ülkenin turisti ise biz neden onların ülkesinde turist olmadığımız halde öğreniyoruz?Niye gereksiz?
Niye dalga geçsinler arapça zaten genellikle turizm yada ticaret için yararlı olur diye biliyorum.
Tercümanlık dediğim gibi zaten dünyada 5.dil arapça arapça öğrenenler genellikle ticaret turizm için öğreniyorlar hem yeni bir dil öğrenmek bir şey kaybettirmez.Adamlar bizim ülkenin turisti ise biz neden onların ülkesinde turist olmadığımız halde öğreniyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.