Arapça Instagram reklamları

YouTube mobil üzerinde çok fazla Arapça Instagram reklamı çıkıyor ve bu beni delirtiyor. Reklamı bildir tuşundan haksız kazanç sağlanması ve bu reklamı gösterme kısmını da Google umursamıyor. İçim bezdi artık bu reklamlardan nasıl düzeltirim? Bilgisayar üzerinde ad block kullanıyorum ve reklam özelleştirmede Arapça yok. Eskiden Trendyol ve Hepsiburada reklamlarından bıkarım şu an onları görmek için dua ediyorum.
Vallahi ben oluyorum gulmekten gorunce. Bana da cikiyor.

Yani işin saçma kısmı sadece oyun oynayan bir insanım fakat YouTube'ın çıkardığı oyun reklamları sadece dandik yeni mobil oyunlar ve Albion Online.

Şimdi Youtube Premium almama sebebim ben Amazon Prime 3 veya 4 aydır para ödemiyorum sistemin açığını buldum ordan yararlanıyorum yakında belki Youtube Premiumunda bulurum ve apk kullanmama sebebim ise telefon 32gb ve sık sık oyun yükle sil yapıyorum bazen büyük çaplı oyunlar olabiliyo (Apex falan) o yüzden apk kullanmıyorum.

Arapça'ya ve Araplara olan hassasiyetin yarısi İngilizceye İngilizlere karşı olsaydı belki de çok daha iyi bir yerdeydik.
Sokaklarımızda Arapçaya karşı olduğum kadar İngilizceye de karşıyım. Ancak ülkenin yaşadığı sığınmacı sorunu yüzünden Arapçanın göze çok daha fazla batması normal. Ayrıca Latin Alfabesi de değil, bundan dolayı da daha fazla batıyor.

Sokaklarımızda arapçaya karşı olduğum kadar ingilizceye de karşıyım. Ancak ülkenin yaşadığı sığınmacı sorunu yüzünden arapçanın göze çok daha fazla batması normal. Ayrıca latin alfabesi de değil, bundan dolayı da daha fazla batıyor.

İngilizceyi anlarım çok fazla yabancı turist geliyor ve dünyanın her yerinde İngilizce konuşarak anlaşabilirsin fakat bir bizim gerizekalılar daha çok Arap Suriyeli vs gelsin diye etrafa Arapça tabela koyuyor sonra gidiyor elin gevur turisti LAN bakın bu Türkler Arap deveye falan biniyor kadınları gömüyor falan.

Sokaklarımızda Arapçaya karşı olduğum kadar İngilizceye de karşıyım. Ancak ülkenin yaşadığı sığınmacı sorunu yüzünden Arapçanın göze çok daha fazla batması normal. Ayrıca Latin Alfabesi de değil, bundan dolayı da daha fazla batıyor.
Zaten dil olarak herhangi bir dilin öğrenilmesine karşı olmak aptallik olur benim de karşı olduğum durum bu değil. İnsanlar gündelik dilin içine dahi ingilizce karıştırarak daha kültürlü olduklarını zannediyorlar. Tabelalar ingilizce, basit kelimelerin bile Türkçesi olmasına rağmen İngilizcesini kullanmaya çalışıyorlar. Ben bu kültürel sömürüye karşıyım. Kardeşim akademik düzeyde de bilsen o dili hatta anadil seviyesinde de bilsen bu beni ilgilendirmiyor Türkçe konuş şu topraklarda. Türkçe düşün, Türkçe üret, Türkçe konuş.
İngilizceyi anlarım çok fazla yabancı turist geliyor ve dünyanın her yerinde İngilizce konuşarak anlaşabilirsin fakat bir bizim gerizekalılar daha çok Arap Suriyeli vs gelsin diye etrafa Arapça tabela koyuyor sonra gidiyor elin gevur turisti LAN bakın bu Türkler Arap deveye falan biniyor kadınları gömüyor falan.
Oturduğun yerde kendin uyduruyorsun bunları. Arap ülkelerini hiç gezdin mi her yerde Avrupalısi Amerikalisi senden benden cok geziyor. Arapların ve Amerika'nın Avrupa'nin ticaretleri kaç milyar dolarlarda hiç baktin mi? Zaten adamlar da o kadar cahil ki sadece buraya gelince görüyorlar Arapları... Bu cehalet çok güzel şey, elinde hicbir veri olmadan dilediğin gibi konusabiliyorsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı