Aras Kargo Orhanlı şubesi

onurkorukcu

Femtopat
Merhaba. Perşembe günü Hepsiburada'dan laptop sipariş verdim. Laptopum Aras Kargo'ya verildi. Dün saat 17'den beri kargom Aras Kargo Orhanlı transfer merkezinde gözüküyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Sorun olur mu? Kargom gelir mi acaba? Bu kadar beklemesi normal midir?

Bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben de Hepsiburada'dan mouse almıştım 4 günde gelmişti

Merhaba. Perşembe günü Hepsiburada'dan laptop sipariş verdim. Laptopum Aras Kargo'ya verildi. Dün saat 17'den beri kargom Aras Kargo Orhanlı transfer merkezinde gözüküyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Sorun olur mu? Kargom gelir mi acaba? Bu kadar beklemesi normal midir?
Kısa bir süre içerisinden dağıtıma çıkacaktır, merak etmeyiniz.

Son 1 haftada 2 farklı alışveriş yaptım Hepsiburada'dan. İkisinde aldığım ürün 2 gün Orhanlı'da bekledi ve 2-3 defa işlem yapıldı aynı yerde.

Son 1 haftada 2 farklı alışveriş yaptım Hepsiburada'dan. İkisinde aldığım ürün 2 gün Orhanlı'da bekledi ve 2-3 defa işlem yapıldı aynı yerde.

Peki sonunda elinize ulaştı mı?
Kısa bir süre içerisinden dağıtıma çıkacaktır, merak etmeyiniz.
Denizliye gelecek ürün oradan bir köyüne gelecek. Teslimat günü pazartesi gözüküyor zaten. Ama hafta sonu da hareket ediyordu normalde. Bir sıkıntı yoktur umarım.

Peki sonunda elinize ulaştı mı?

Denizliye gelecek ürün oradan bir köyüne gelecek. Teslimat günü pazartesi gözüküyor zaten. Ama hafta sonu da hareket ediyordu normalde. Bir sıkıntı yoktur umarım.
Ulaştı tabi. Orhanlıdan çıktıktan sonra 1 gün içinde (geceden diğer günün öğleden sonrasına) içinde elime ulaştı. Orhanlı ile aramda kabaca 1000 kilometre var. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı