S smao Centipat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 73 15 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar Trendyol'dan alışveriş yapacağım ama Trendyol Aras Kargo'dan kargo götürüp getirtiyor. Evime Aras Kargo çok uzak bende Aras Kargo'dan evime yakın olan MNG kargoya bıraksalar kargomu herhangi bir sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2020
Arkadaşlar Trendyol'dan alışveriş yapacağım ama Trendyol Aras Kargo'dan kargo götürüp getirtiyor. Evime Aras Kargo çok uzak bende Aras Kargo'dan evime yakın olan MNG kargoya bıraksalar kargomu herhangi bir sorun çıkar mı?
EZH Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2020 #2 Mng kargo çok kötü inanki o yola değer. Artı 0 Eksi
KS KS S smao Centipat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 73 15 Temmuz 2020 #3 EZH dedi: MNG kargo çok kötü inanki o yola değer. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil Aras Kargo evime çok uzak evime en yakın kargo şirketi MNG kargo. Ben MNG kargoya yürüyerek gideceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
EZH dedi: MNG kargo çok kötü inanki o yola değer. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil Aras Kargo evime çok uzak evime en yakın kargo şirketi MNG kargo. Ben MNG kargoya yürüyerek gideceğim.
EZH Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2020 #4 smao dedi: Hayır öyle değil Aras Kargo evime çok uzak evime en yakın kargo şirketi MNG kargo ben MNG kargoya yürüyerek gideceğim. Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum Google'dan MNG kargonun o şubesinin puanlarına bak. Oturduğun yerin MNG kargosunun puanına bak. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
smao dedi: Hayır öyle değil Aras Kargo evime çok uzak evime en yakın kargo şirketi MNG kargo ben MNG kargoya yürüyerek gideceğim. Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum Google'dan MNG kargonun o şubesinin puanlarına bak. Oturduğun yerin MNG kargosunun puanına bak.