YouTube arayüz nasıl eski haline getirilir?

Gariban Köpek

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Öncelikle sorunum şu, abi YouTube yine değiştirmiş arayüzünü ve inanılmaz irite etti beni akşam akşam, oturdum PC başına video izleyecektim baktım çoğu şirketin yaptığı gibi iyice değiştirmişler yumuşatmışlar kenarları, genele ifade eden bir tasarım yapmak istemişler sanırım. Genele ifade etmek istemelerinin anlamı ne zaten herkes YouTube kullanıyor? YouTube'un başından beridir aynı kalan değişmedi diye biliyorum like ve disslike butonlarının tasarımını bile değiştirmişler, biraz çocukça gelebilir ama eski YouTube arayüzüne dönmenin herhangi bir yolu var mı diye sormak istedim, yardımcı olursanız sevinirim.

Önce tarayıcına Stylus eklentisini kuruyorsun (Chrome Web Mağazası veya Firefox Add-ons üzerinden). Sonra userstyles.world gibi sitelere girip “old YouTube layout” diye aratıyorsun. Beğendiğin temanın sayfasında “Install style” butonuna tıklayınca Stylus’a ekleniyor. Sonra tarayıcındaki Stylus ikonundan açıp kapatabiliyorsun.

Bu şimdilik bir çözüm. Biraz zaman geçerse ve bu arayüz kullanıma sokulursa (şu an A/B testi yapılıyor ne demek olduğunu araştırabilirsiniz) bu tür stil dosyalarının güncel kalması pek mümkün değil ve çoğu zaman bozukluklar olur ekranda. Şimdilik çözüm için iyi ama bence alışmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…