ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Bu sistemi almayı düşünüyorum. Önereceğiniz özelleştirme var mı ve 3000 TL farkla araç 770 alsam 16 GB ekran kartı için değer mi bilgisi olanlar yazabilir mi?
Intel'in driver problemlerine okeyseniz başka alternatif yok açıkçası, fiyatına göre gayet uygun. Ancak 3000TL fazladan verecekseniz Intel ekran kartı almazdım açıkçası daha iyi alternatifler var.
Intel'in driver problemlerine okeyseniz başka alternatif yok açıkçası, fiyatına göre gayet uygun. Ancak 3000TL fazladan verecekseniz Intel ekran kartı almazdım açıkçası daha iyi alternatifler var.
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
3K ekleyebiliyorsan bu daha iyi. 400 TL farkla kasayı GT301 yapabilirsin.
Sistem hoşuma gitti ancak 12 bine kadar çıkabilme ihtimalim var ama o fiyatta bile daha iyi alternatifler bulamadım açıkçası alınca da en iyisini almak istiyorum ama yok gibi.
Sistem hoşuma gitti ancak 12 bine kadar çıkabilme ihtimalim var ama o fiyatta bile daha iyi alternatifler bulamadım açıkçası alınca da en iyisini almak istiyorum ama yok gibi.