Arc 750 vs RX 580

Hocam geçmiyor eminim bir de RX 580 desteği kesildi üstüne eski kart falan dedim düşüneceğim dedi bakalım ne olacak.
Umarım o kadar parayı bir fosile harcamaz. Dua falan edelim topluca. RX 580 alırsa bir daha ekran kartı alacak parayı bulamayabilir üzücü şekilde.

Hocam ikna oldu sizin SS'lerinizi attım kabul etti hepinize teşekkürler arkadaşımı büyük bir hatadan kurtardınız.
Asıl teşekkür edilmesi gereken sizsiniz. Arkadaşınızı bu kadar önemseyip sırf onu ikna etmek için konu bile açtınız. İşte dost diye ben buna derim.

Asıl teşekkür edilmesi gereken sizsiniz. Arkadaşınızı bu kadar önemseyip sırf onu ikna etmek için konu bile açtınız. İşte dost diye ben buna derim.

Sağ olun hocam 1 yıldır parasını biriktiriyor işe girdi çok zorlandı gidip RX 580 alırsa üzülürdüm çok 1 yıldır bende onun gibi heyecanla bekliyorum 1 yıldır inanın maxiumu 1-2 gün beraber oyun oynayabilmişizdir.

Sağ olun hocam 1 yıldır parasını biriktiriyor işe girdi çok zorlandı gidip RX 580 alırsa üzülürdüm çok 1 yıldır bende onun gibi heyecanla bekliyorum 1 yıldır inanın maxiumu 1-2 gün beraber oyun oynayabilmişizdir.

Hocam bir de sistemi atayım içinde değitşirmesi gereken parçalar varsa söyler misiniz? Kasayı FSP yapacak Fornax V2 | Intel i3-12100F | 2 x 8 GB DDR4 | Sparkle Intel Arc A750 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı