S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 3 Ekim 2023 #41 @Adonis31 beni başkaları ilgilendirmiyor ben fark etmiyorum. Ben sorun yaşamadığım sürece başkaları beni ilgilendirmez değil mi?
@Adonis31 beni başkaları ilgilendirmiyor ben fark etmiyorum. Ben sorun yaşamadığım sürece başkaları beni ilgilendirmez değil mi?
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #42 Spyhis dedi: @Adonis31 beni başkaları ilgilendirmiyor ben fark etmiyorum. Ben sorun yaşamadığım sürece başkaları beni ilgilendirmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Genel olarak bakıyoruz değil mi iyi olmayan bir şeyi başkaları abartıyor gayet de iyi diye yorumlandırıyorsunuz hata sizde.
Spyhis dedi: @Adonis31 beni başkaları ilgilendirmiyor ben fark etmiyorum. Ben sorun yaşamadığım sürece başkaları beni ilgilendirmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Genel olarak bakıyoruz değil mi iyi olmayan bir şeyi başkaları abartıyor gayet de iyi diye yorumlandırıyorsunuz hata sizde.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 3 Ekim 2023 #43 balkann dedi: Fazla güç tüketmesi konusunda nasıl bir sıkıntı olduğunu çözemedim. Evete kötü bir özellik fakat nasıl bir - si var. 2. olarak ARC750 RX6600'den daha güçlü bir kart eğer Intel bu işi iyi yaparsa RX6600'ü çok net sollar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanmıyorum sollayacağını %15 performans farkı var.
balkann dedi: Fazla güç tüketmesi konusunda nasıl bir sıkıntı olduğunu çözemedim. Evete kötü bir özellik fakat nasıl bir - si var. 2. olarak ARC750 RX6600'den daha güçlü bir kart eğer Intel bu işi iyi yaparsa RX6600'ü çok net sollar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanmıyorum sollayacağını %15 performans farkı var.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ekim 2023 #44 Spyhis dedi: @Adonis31 beni başkaları ilgilendirmiyor ben fark etmiyorum. Ben sorun yaşamadığım sürece başkaları beni ilgilendirmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı mantıkla sorun gören birisinin buna kötü demesi de sizi ilgilendirmemesi lazım. Kendisi fark ediyor sonuçta.
Spyhis dedi: @Adonis31 beni başkaları ilgilendirmiyor ben fark etmiyorum. Ben sorun yaşamadığım sürece başkaları beni ilgilendirmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı mantıkla sorun gören birisinin buna kötü demesi de sizi ilgilendirmemesi lazım. Kendisi fark ediyor sonuçta.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #45 Kaanolovski dedi: Hocam aynı mantıkla sorun gören birisinin buna kötü demesi de sizi ilgilendirmemesi lazım. Kendisi fark ediyor sonuçta. Genişletmek için tıkla... Biz genel konuşuyoruz @Spyhis hayır abartmayın iyi diyor kendisi iyi görüyor diye bizim abarttığımızı savunuyor çok komik.
Kaanolovski dedi: Hocam aynı mantıkla sorun gören birisinin buna kötü demesi de sizi ilgilendirmemesi lazım. Kendisi fark ediyor sonuçta. Genişletmek için tıkla... Biz genel konuşuyoruz @Spyhis hayır abartmayın iyi diyor kendisi iyi görüyor diye bizim abarttığımızı savunuyor çok komik.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #46 Neo Oyun Bilgisayarı – Radeon RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com hocam rami 3 tlyle kasayı xpg yapın 15 600
Neo Oyun Bilgisayarı – Radeon RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com hocam rami 3 tlyle kasayı xpg yapın 15 600
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.780 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 3 Ekim 2023 #47 HUNTEx dedi: Neo Oyun Bilgisayarı – Radeon RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Eki Görüntüle 1966048 pckolik.com hocam rami 3 tlyle kasayı xpg yapın 15 600 Genişletmek için tıkla... Oradaki GoodRam'ler G.Skill'lerden daha kaliteli.
HUNTEx dedi: Neo Oyun Bilgisayarı – Radeon RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Eki Görüntüle 1966048 pckolik.com hocam rami 3 tlyle kasayı xpg yapın 15 600 Genişletmek için tıkla... Oradaki GoodRam'ler G.Skill'lerden daha kaliteli.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #48 the Prodigy dedi: Oradaki GoodRam'ler G.Skill'lerden daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... ben öyle duymuştum teşekkür ederim
the Prodigy dedi: Oradaki GoodRam'ler G.Skill'lerden daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... ben öyle duymuştum teşekkür ederim
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.447 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #49 lovemyers dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanmıyorum sollayacağını %15 performans farkı var. Genişletmek için tıkla... 10 ay önceki videodan böyle çıkarımda bulunmak yanlış. Saf güç olarak arc750 rx6600 den iyi 10 ay içinde 20-30 tane güncelleme almıştır arc750.
lovemyers dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanmıyorum sollayacağını %15 performans farkı var. Genişletmek için tıkla... 10 ay önceki videodan böyle çıkarımda bulunmak yanlış. Saf güç olarak arc750 rx6600 den iyi 10 ay içinde 20-30 tane güncelleme almıştır arc750.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 3 Ekim 2023 #50 Daha yeni çıkmış kart alınmaz. Arkadaş pişman olmasın diye uğraşıyoruz