@Adonis31 beni başkaları ilgilendirmiyor ben fark etmiyorum. Ben sorun yaşamadığım sürece başkaları beni ilgilendirmez değil mi?
Fazla güç tüketmesi konusunda nasıl bir sıkıntı olduğunu çözemedim. Evete kötü bir özellik fakat nasıl bir - si var.
2. olarak ARC750 RX6600'den daha güçlü bir kart eğer Intel bu işi iyi yaparsa RX6600'ü çok net sollar.
Hocam aynı mantıkla sorun gören birisinin buna kötü demesi de sizi ilgilendirmemesi lazım. Kendisi fark ediyor sonuçta.@Adonis31 beni başkaları ilgilendirmiyor ben fark etmiyorum. Ben sorun yaşamadığım sürece başkaları beni ilgilendirmez değil mi?
Hocam aynı mantıkla sorun gören birisinin buna kötü demesi de sizi ilgilendirmemesi lazım. Kendisi fark ediyor sonuçta.
Neo Oyun Bilgisayarı – Radeon RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Eki Görüntüle 1966048 pckolik.com hocam rami 3 tlyle kasayı xpg yapın 15 600
ben öyle duymuştum teşekkür ederimOradaki GoodRam'ler G.Skill'lerden daha kaliteli.
Sanmıyorum sollayacağını %15 performans farkı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.