Arc A580 ekran kartının bozuk olduğu nasıl anlaşılır?

571602

Hectopat
Arkadaşlar Arc A580 ekran kartımda ekran tamamen bozuluyor. Uyarı: Bence sesi kapatın. Vantilatör sesinden duymanız zorlaşabilir.

Konu dışı: Intel ile iletişime geçtim ancak bu sorunun neredeyse hiç yaşanmadığını söyledi. Sizce iade edip muadili bir AMD kart mı almalıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı monitör ve kablo ile deneyip sonucu gözlemleyin. Aynı sorunlar devam ederse ekran kartınızı iade edin.

Aynı sorun mevcut ancak sadece oyun esnasında oluyor. İade ediyorum şu anda muadili AMD kart önerir misiniz? 7.5k bütçem var.

Aynı sorun mevcut ancak sadece oyun esnasında oluyor. İade ediyorum şu anda muadili AMD kart önerir misiniz? 7.5k bütçem var.
Belki 750 alabilirsiniz isterseniz.

Ekran kartı sorunlu, garantiye gönderin hocam.
Hocam selamlar nereye götüreceğimi yazmadılar iade seçeneğinde. 2 gün var bide. Acil!

Intel'den Intel'e asla!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…